Uusi jäsen Korona Investin tiimiin sekä nimitysuutisia

Jaa

Mikael Peltonen on aloittanut Korona Investin analyytikkona 21.2.2022 alkaen. Mikael on aiemmin työskennellyt analyytikkona investointipankkialalla PwC:n Corporate Finance -tiimissä sekä Translinkin Corporate Financessa. Viime vuosien aikana osaamista on karttunut olemalla mukana useissa yritysjärjestelyissä, joista valtaosa pienten ja keskisuurten yhtiöiden parissa.

”Odotan innolla työskentelyä osana Koronan sijoitustiimiä ja osallistumista nykyisten kohdeyritysten aktiiviseen arvonluontiin sekä neljännen rahaston uusien kohdeyritysten etsintään” toteaa Peltonen.

Nimitysuutisia

Niklas Wickström on nimetty Korona Investin sijoitusjohtajaksi alkaen 1.1.2022. Niklas liittyi Korona Investin tiimiin vuonna 2017.

Hallinnon koordinaattorina toukokuussa 2020 aloittanut Anni Salo on nimitetty Korona Investin uudeksi vastuullisuus- ja viestintäpäälliköksi alkaen 1.3.2022.

Lue lisää

Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrlQ -liiketoimintaa

Leanware vahvistaa Elisan teollisten ohjelmistojen kansainvälistä Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Yrityskauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan vuoden 2024 toisella neljänneksellä.  Yrityskauppa toteuttaa Elisan kansainvälisten digitaalisten palveluiden strategiaa, vauhdittaa Elisa

Scroll to Top