Uusi jäsen Korona Investin tiimiin sekä nimitysuutisia

Jaa

Mikael Peltonen on aloittanut Korona Investin analyytikkona 21.2.2022 alkaen. Mikael on aiemmin työskennellyt analyytikkona investointipankkialalla PwC:n Corporate Finance -tiimissä sekä Translinkin Corporate Financessa. Viime vuosien aikana osaamista on karttunut olemalla mukana useissa yritysjärjestelyissä, joista valtaosa pienten ja keskisuurten yhtiöiden parissa.

”Odotan innolla työskentelyä osana Koronan sijoitustiimiä ja osallistumista nykyisten kohdeyritysten aktiiviseen arvonluontiin sekä neljännen rahaston uusien kohdeyritysten etsintään” toteaa Peltonen.

Nimitysuutisia

Niklas Wickström on nimetty Korona Investin sijoitusjohtajaksi alkaen 1.1.2022. Niklas liittyi Korona Investin tiimiin vuonna 2017.

Hallinnon koordinaattorina toukokuussa 2020 aloittanut Anni Salo on nimitetty Korona Investin uudeksi vastuullisuus- ja viestintäpäälliköksi alkaen 1.3.2022.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top