Innoflame on ostanut Boom Finlandin liiketoiminnan

Jaa

Liiketoimintakauppa vahvistaa Innoflamen henkilöstöpalkitsemisen osaamista ja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa kymmenellä prosentilla.

 

Yrityksille verkkokaupparatkaisuja kehittävä Innoflame Oy on ostanut henkilöstötuotelahjoihin erikoistuneen verkkokaupan Boom Finland Oy:n liiketoiminnan.

Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela kertoo, että Boom Finlandin koko henkilöstö siirtyy Innoflamen palvelukseen. ”Saamme kasaan ammattitaitoisen tiimin, joka on erikoistunut henkilöstön palkitsemiseen ja vahvistaa osaamistamme sillä saralla”, Savela sanoo.

Kaupan myötä Innoflamen asiakkaat pääsevät tulevaisuudessa hyödyntämään Boom Finlandin pistekauppaan kehittämiä ominaisuuksia. Aikaisemmin Innoflamen asiakkaat ovat voineet maksaa ostoksia joko pisteillä tai rahalla. Tulevaisuudessa heidän on mahdollista maksaa osa ostoksista esimerkiksi Finnair Plus -pisteillä ja loppuosa rahalla.

Kauppa vaikuttaa myös Innoflamen henkilöstölahjojen tuotekategoriaan. Jatkossa Innoflamen asiakkaille on tarjolla entistä useampien brändien, kuten Artekin ja Bosen, tuotteita.
Olemme nyt entistä suurempi henkilöstölahjojen ostaja. Valikoimassamme on muun muassa Iittalan, Pentikin, Marimekon, Balmuirin ja Suunnon tuotteita. Suunnitelmissamme on kasvattaa volyymin lisäksi tuotevalikoimaa”, Savela kertoo.

Kauppa kasvattaa Innoflamen 19,5 miljoonan euron liikevaihtoa 1,9 miljoonalla eli noin kymmenellä prosentilla. Liiketoimintakauppa solmittiin virallisesti 1.4.2022.

Lisätietoja:

Innoflame Oy
toimitusjohtaja Sami Savela
puh. 050 514 3961
sami.savela@innoflame.fi

Innoflame myy ja kehittää verkkokaupparatkaisuja yrityksille. Yritykselle räätälöidyn verkkokaupan avulla yritys hallinnoi helposti henkilöstölahjojen, työvaatteiden ja brändituotteiden tilauksia. Innoflame toimii Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Yritys on perustettu vuonna 1996.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top