Tommi Salonen kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jaa

Tommi Salonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi maaliskuusta 2024 alkaen.

Salosella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tavoitteellisesta strategiatyöstä sekä liiketoimintojen kasvun ja muutosten toimeenpanon kiihdyttämisestä ja varmistamisesta. Salonen toimii omistamassaan Oy Swot Consulting Ltd:ssä johdon konsulttina sekä useiden yhtiöiden hallituksissa puheenjohtajana ja jäsenenä.

Otan kiitollisuudella vastaan tämän hienon mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Korona Investin nykyisiä ja tulevia kohdeyhtiöitä yhdessä yhtiöiden johdon ja Korona Investin ammattitaitoisen tiimin kanssa”, sanoo Salonen.

Tommi tuo erittäin laajalla toimialatuntemuksellaan sekä pitkällä ja monipuolisella kokemuksellaan vahvaa lisäosaamista Korona Investin tiimin sekä nykyisten ja uusien kohdeyhtiöidemme tueksi. Olemme otettuja Tommin innostuneisuudesta olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä suomalaisia keskisuuria ja pieniä yhtiöitä.”, kertoo Korona Investin sijoitusjohtaja Juho Mäkiaho.

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut suomalainen toimija. Korona Invest tekee sijoituksia toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin keskisuuriin ja pieniin yrityksiin.

Lue lisää

Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrlQ -liiketoimintaa

Leanware vahvistaa Elisan teollisten ohjelmistojen kansainvälistä Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Yrityskauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan vuoden 2024 toisella neljänneksellä.  Yrityskauppa toteuttaa Elisan kansainvälisten digitaalisten palveluiden strategiaa, vauhdittaa Elisa

Scroll to Top