Terveystalo ostaa kuvantamisen palveluita tarjoavan SRK Group Oy:n

Jaa

Terveystalo Lehdistötiedote

Terveystalo laajentaa kuvantamisen palveluiden tarjontaansa ostamalla Korona Invest Oy:n omistaman SRK Group Oy:n.

Vuonna 1994 perustetun konsernin yhtiöt tarjoavat henkilöstöpalveluita, etäradiologiaa, rintasyöpäseulontoja ja fyysikkopalveluita sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. SRK Groupiin kuuluu emoyhtiön lisäksi Suomen Radiologikeskus Oy, iRad Oy ja Kajaanin Radiologikeskus Oy. Konsernin yhtiöt palvelevat asiakkaita läpi Suomen. Konsernilla on kaksi toimipaikkaa Riihimäellä ja Kajaanissa. Konsernin palveluksessa työskentelee 62 työsuhteista ja 45 ammatinharjoittajana toimivaa ammattilaista ja sen pro-forma liikevaihto vuonna 2023 oli noin 7 miljoonaa euroa.

”Henkilöstömme sekä laaja ammatinharjoittajaverkostomme saa kaupan myötä suuren yhtiön työ -ja kehittymismahdollisuudet”, sanoo SRK Group Oy:n toimitusjohtaja Jaana Tarkki.

”Toivotamme SRK Group Oy:n ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Kauppa täydentää kuvantamisen palvelutarjontaamme ja verkostoamme”, kertoo Henri Mäenalanen, Terveystalon Portfolioliiketoimintojen liiketoimintajohtaja. 

Kaikki konsernin palveluksessa olevat henkilöt siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja liiketoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa.

Lisätietoja:

Terveystalo: Liiketoimintajohtaja Henri Mäenalanen, puh. +358 30 633 4935

SRK Group Oy: Toimitusjohtaja Jaana Tarkki, puh. +358 50 388 3672

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top