Tänä jouluna tuemme Mieli ry:n toimintaa

Jaa

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneille.
Paketoimme tämän vuoden joulumuistamiset äärettömän merkitykselliseen ja tärkeään muotoon, jolla tuetaan nuorten mielenterveystyötä.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia. Lahjoittajien tuella autetaan ammattilaisia antamaan nuorille  varhaista tukea vaikeissa tilanteissa, ohjaamaan tarvittaessa avun piiriin ja vahvistamaan nuorten mielenterveystaitoja.
Mieli ry auttaa kriisitilanteissa nuoria, jotka kamppailevat esimerkiksi masennuksen, ahdistuksen tai kiusaamisen kanssa. Keskustelupalvelu Sekasin-chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

Toivotamme kaikille tunnelmallista ja rauhaisaa joulun aikaa sekä menestyksekästä uutta vuotta 2024!

-Korona Investin tiimi

Lue lisää

JIS-Automation ja DDC-Tekniikka yhdistävät voimansa

JIS-Automation laajentaa rakennusautomaation osaamistaan ostamalla rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys DDC-Tekniikan. Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle. “Alkavana vuonna panostamme erityisesti palveluliiketoiminnan kasvattamiseen. DDC:llä on erittäin hyvä pohja ja osaaminen tätä

Tänä jouluna tuemme Mieli ry:n toimintaa

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneille. Paketoimme tämän vuoden joulumuistamiset äärettömän merkitykselliseen ja tärkeään muotoon, jolla tuetaan nuorten mielenterveystyötä. MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö,

Scroll to Top