Innoflame Oy on ostanut Suomen Sanser Oy:n liiketoiminnan – kauppa on panostus kotimaiseen tekstiili- ja merkkaustuotantoon

Jaa

Kauppa tarkoittaa työntekijöille lisätukea ja etenemismahdollisuuksia, asiakkaille entistä parempaa palvelua ja laajempaa tuotevalikoimaa.

Innoflame on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Suomen Sanser Oy:n liiketoiminnan. Kauppa solmittiin 27.11.2023, ja se kasvattaa Innoflamen liiketoimintaa 9,5 miljoonalla eurolla.

Kaupan myötä Innoflamen toiminta laajenee Oulun seudulle. Lisäksi asiakkaita pystytään palvelemaan entistä paremmin Tampereella, Turussa ja Porissa, joissa Innoflame on toiminut jo pidempään.

Liiketoimintakaupalla Innoflame vahvistaa osaamistaan tuotteiden valmistuksessa ja merkkauksissa. Lisäksi kauppa antaa Innoflamelle vahvempaa asiantuntemusta seuratuotteiden myyntiin sekä osaamista ennen kaikkea kotimaiseen tekstiilituotantoon.

”Sanserilla on Tampereella ompelimo ja tekstiilituotanto, jossa tehdään kaikki kaavoista ompeluun ja kankaan painatukseen saakka. Kotimaisesta neuleesta valmistetaan esimerkiksi pipoja, t-paitoja ja peliasuja”, kertoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

Suomen Sanserin myyntijohtaja Sami Niemisen mukaan kauppa toteutettiin, koska Innoflamella on merkittävää osaamista asiakashallinnasta. ”Innoflamella on hieno perusta toimia ja kasvaa. Se on hyvä pohja myös Sanserin liiketoiminnan kasvulle”, Nieminen toteaa.

Uusia mahdollisuuksia työntekijöille ja asiakkaille

Sanserin työntekijät jatkavat Innoflamen työntekijöinä. He saavat käyttöönsä Innoflamen edistykselliset verkkokaupparatkaisut, Savela kertoo.

Innoflamen lahjakorttikauppa Perfect Finnish antaa Sanserin asiakkaille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sidosryhmien muistamiseen. Innoflamen myyjät taas pystyvät kaupan myötä tarjoamaan asiakkailleen Suomessa valmistettuja tekstiilejä.

Sekä Nieminen että Savela mainitsevat, että organisaation kasvaessa työntekijöille avautuu uusia etenemismahdollisuuksia.

”Innoflamella arvostetaan henkilökohtaista myyntityötä ja asiakaspalvelua. Sanserin pitkä kokemus alalta, osaava henkilöstö ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat merkittävässä roolissa kaupan jälkeenkin”, Savela sanoo.

Lisätiedot:
Sami Savela
Toimitusjohtaja, Innoflame Oy
puh. 050 514 3961
sami.savela@innoflame.fi

Sami Nieminen
Myyntijohtaja, Suomen Sanser Oy
puh. 0400 732 331
sami.nieminen@sanser.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top