Suomen Radiologikeskus ja iRad yhdistyvät

Jaa

Turussa toimiva iRad Oy siirtyy osaksi Suomen Radiologikeskus -konsernia. Yrityskaupan jälkeen asemamme kuvantamispalveluiden tuottajana ja tarjoajana vahvistuu merkittävästi. iRadin kokeneet radiologit ja asiantuntijat jatkavat yhtiössä.

”Tavoitteemme on olla sektorimme paras yhtiö ja olemme iloisia voidessamme yhdistää voimat iRadin kanssa. Yhtiön laadukas ja vahva radiologinen osaaminen yhdistettynä Radiologikeskukseen tuo meille merkittävää lisäarvoa markkinassa. Pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella toimiva iRad vahvistaa myös maantieteellistä läsnäoloamme ja sopimusportfoliotamme. ”, kertoo Suomen Radiologikeskuksen toimitusjohtaja Jaana Tarkki.

Vuonna 2006 perustettu iRad Oy tarjoaa laadukkaita radiologi- ja fyysikkopalveluita sekä radiologian alan koulutusta. iRadilaiset radiologian erikoislääkärit edustavat kattavasti radiologian eri osa-alueita ja sairaalafyysikot ovat puolestaan kaikkien kuvantamismodaliteettien kokeneita asiantuntijoita.

”Tuttujen asiantuntijoiden laadukkaat palvelut jatkuvat kuten ennenkin yhdessä Suomen Radiologikeskuksen kanssa. Suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä elää voimakasta murroskautta. Yhdessä iRad ja Suomen Radiologikeskus pystyvät vastaamaan muutoksen haasteisiin paremmin. Olemme innoissamme yhteistyön tuomista uusista mahdollisuuksista.”, kertoo iRadin hallituksen puheenjohtaja Julia Koskinen.

Lisätietoja:

Jaana Tarkki, toimitusjohtaja, Suomen Radiologikeskus Oy, puh. 050 388 3672
jaana.tarkki@radiologikeskus.fi

Julia Koskinen, hallituksen puheenjohtaja, iRad Oy, puh. 045 258 6986
julia.koskinen@irad.fi

Suomen Radiologikeskus on kotimainen radiologiaan eli lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla yli 25 vuotta. Tarjoamme kuvantamisen palveluita sekä julkisen että yksityisen terveydenhuoltosektorin käyttöön: lääkäri- ja hoitajapalvelut, etäradiologia ja mammografiaseulonnat.

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top