Suomen Radiologikeskus ja iRad yhdistyvät

Jaa

Turussa toimiva iRad Oy siirtyy osaksi Suomen Radiologikeskus -konsernia. Yrityskaupan jälkeen asemamme kuvantamispalveluiden tuottajana ja tarjoajana vahvistuu merkittävästi. iRadin kokeneet radiologit ja asiantuntijat jatkavat yhtiössä.

”Tavoitteemme on olla sektorimme paras yhtiö ja olemme iloisia voidessamme yhdistää voimat iRadin kanssa. Yhtiön laadukas ja vahva radiologinen osaaminen yhdistettynä Radiologikeskukseen tuo meille merkittävää lisäarvoa markkinassa. Pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella toimiva iRad vahvistaa myös maantieteellistä läsnäoloamme ja sopimusportfoliotamme. ”, kertoo Suomen Radiologikeskuksen toimitusjohtaja Jaana Tarkki.

Vuonna 2006 perustettu iRad Oy tarjoaa laadukkaita radiologi- ja fyysikkopalveluita sekä radiologian alan koulutusta. iRadilaiset radiologian erikoislääkärit edustavat kattavasti radiologian eri osa-alueita ja sairaalafyysikot ovat puolestaan kaikkien kuvantamismodaliteettien kokeneita asiantuntijoita.

”Tuttujen asiantuntijoiden laadukkaat palvelut jatkuvat kuten ennenkin yhdessä Suomen Radiologikeskuksen kanssa. Suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä elää voimakasta murroskautta. Yhdessä iRad ja Suomen Radiologikeskus pystyvät vastaamaan muutoksen haasteisiin paremmin. Olemme innoissamme yhteistyön tuomista uusista mahdollisuuksista.”, kertoo iRadin hallituksen puheenjohtaja Julia Koskinen.

Lisätietoja:

Jaana Tarkki, toimitusjohtaja, Suomen Radiologikeskus Oy, puh. 050 388 3672
jaana.tarkki@radiologikeskus.fi

Julia Koskinen, hallituksen puheenjohtaja, iRad Oy, puh. 045 258 6986
julia.koskinen@irad.fi

Suomen Radiologikeskus on kotimainen radiologiaan eli lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla yli 25 vuotta. Tarjoamme kuvantamisen palveluita sekä julkisen että yksityisen terveydenhuoltosektorin käyttöön: lääkäri- ja hoitajapalvelut, etäradiologia ja mammografiaseulonnat.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top