Suomen Radiologikeskus ja iRad yhdistyvät

Jaa

Turussa toimiva iRad Oy siirtyy osaksi Suomen Radiologikeskus -konsernia. Yrityskaupan jälkeen asemamme kuvantamispalveluiden tuottajana ja tarjoajana vahvistuu merkittävästi. iRadin kokeneet radiologit ja asiantuntijat jatkavat yhtiössä.

”Tavoitteemme on olla sektorimme paras yhtiö ja olemme iloisia voidessamme yhdistää voimat iRadin kanssa. Yhtiön laadukas ja vahva radiologinen osaaminen yhdistettynä Radiologikeskukseen tuo meille merkittävää lisäarvoa markkinassa. Pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella toimiva iRad vahvistaa myös maantieteellistä läsnäoloamme ja sopimusportfoliotamme. ”, kertoo Suomen Radiologikeskuksen toimitusjohtaja Jaana Tarkki.

Vuonna 2006 perustettu iRad Oy tarjoaa laadukkaita radiologi- ja fyysikkopalveluita sekä radiologian alan koulutusta. iRadilaiset radiologian erikoislääkärit edustavat kattavasti radiologian eri osa-alueita ja sairaalafyysikot ovat puolestaan kaikkien kuvantamismodaliteettien kokeneita asiantuntijoita.

”Tuttujen asiantuntijoiden laadukkaat palvelut jatkuvat kuten ennenkin yhdessä Suomen Radiologikeskuksen kanssa. Suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä elää voimakasta murroskautta. Yhdessä iRad ja Suomen Radiologikeskus pystyvät vastaamaan muutoksen haasteisiin paremmin. Olemme innoissamme yhteistyön tuomista uusista mahdollisuuksista.”, kertoo iRadin hallituksen puheenjohtaja Julia Koskinen.

Lisätietoja:

Jaana Tarkki, toimitusjohtaja, Suomen Radiologikeskus Oy, puh. 050 388 3672
jaana.tarkki@radiologikeskus.fi

Julia Koskinen, hallituksen puheenjohtaja, iRad Oy, puh. 045 258 6986
julia.koskinen@irad.fi

Suomen Radiologikeskus on kotimainen radiologiaan eli lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla yli 25 vuotta. Tarjoamme kuvantamisen palveluita sekä julkisen että yksityisen terveydenhuoltosektorin käyttöön: lääkäri- ja hoitajapalvelut, etäradiologia ja mammografiaseulonnat.

Lue lisää

Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrlQ -liiketoimintaa

Leanware vahvistaa Elisan teollisten ohjelmistojen kansainvälistä Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Yrityskauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan vuoden 2024 toisella neljänneksellä.  Yrityskauppa toteuttaa Elisan kansainvälisten digitaalisten palveluiden strategiaa, vauhdittaa Elisa

Scroll to Top