Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström. Kokeneena johtajana Lindström tuo yhtiöön vahvaa liiketoimintaosaamista sekä positiivista otetta uudistumiseen ja kasvun tekemiseen. Muutoksen uskotaan tuovan mukanaan uusia kasvumahdollisuuksia ja vahvistamaan entisestään yrityksen kasvua sekä kilpailukykyä.

Uuden toimitusjohtajan myötä Epic Autokoulu tulee jatkamaan panostusta ylivertaisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi edelleen. Yhtiön visiona on rakentaa autokoulualan tulevaisuutta, jossa Epic on alan kehityksen kärjessä myös jatkossa, niin opetusmenetelmien kuin teknologioidenkin osalta.

Epic Autokoulu Oy on tänään yksi Euroopan suurimpia autokouluketjuja, joka työllistää yli 150 liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita valtakunnallisesti yli 130 toimipisteellä.

Lisätiedot:
Matti Kangas, sijoitusjohtaja
050 377 3230
matti.kangas@koronainvest.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top