Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström. Kokeneena johtajana Lindström tuo yhtiöön vahvaa liiketoimintaosaamista sekä positiivista otetta uudistumiseen ja kasvun tekemiseen. Muutoksen uskotaan tuovan mukanaan uusia kasvumahdollisuuksia ja vahvistamaan entisestään yrityksen kasvua sekä kilpailukykyä.

Uuden toimitusjohtajan myötä Epic Autokoulu tulee jatkamaan panostusta ylivertaisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi edelleen. Yhtiön visiona on rakentaa autokoulualan tulevaisuutta, jossa Epic on alan kehityksen kärjessä myös jatkossa, niin opetusmenetelmien kuin teknologioidenkin osalta.

Epic Autokoulu Oy on tänään yksi Euroopan suurimpia autokouluketjuja, joka työllistää yli 150 liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita valtakunnallisesti yli 130 toimipisteellä.

Lisätiedot:
Matti Kangas, sijoitusjohtaja
050 377 3230
matti.kangas@koronainvest.fi

Lue lisää

JIS-Automation ja DDC-Tekniikka yhdistävät voimansa

JIS-Automation laajentaa rakennusautomaation osaamistaan ostamalla rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys DDC-Tekniikan. Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle. “Alkavana vuonna panostamme erityisesti palveluliiketoiminnan kasvattamiseen. DDC:llä on erittäin hyvä pohja ja osaaminen tätä

Tänä jouluna tuemme Mieli ry:n toimintaa

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneille. Paketoimme tämän vuoden joulumuistamiset äärettömän merkitykselliseen ja tärkeään muotoon, jolla tuetaan nuorten mielenterveystyötä. MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö,

Scroll to Top