MV-Jäähdytys Oy ja TH-Line Oy yhdistävät voimansa

Jaa

MV-Jäähdytys Oy ja TH-Line Oy ovat yhdistäneet voimansa ja hakevat yhdessä vahvaa kasvua valtakunnallisesti.

 

TH-Line Oy:n operatiivinen kasvu on osoitus yhtiön kyvystä palvella asiakkaitaan luotettavasti ja laadukkaasti HoReCa-sektorilla. Yhdessä pystymme luomaan asiakkaillemme entistä kattavamman ja täydellisemmän palvelukokonaisuuden sekä kokemuksen.”, kertoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Päädyimme yhteistyöhön MV-Jäähdytyksen kanssa koska näimme, että yhteiset kasvutavoitteet ja arvomaailma kohtasivat parhaiten heidän kanssaan.”, sanoo TH-Linen toimitusjohtaja Juha Eronen.

TH-Line Oy on ammattikeittiölaitteiden korjauksiin ja asennuksiin erikoistunut monimerkkihuolto, joka toimii Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Perheyhtiö TH-Line Oy huoltaa kaikki Suomeen maahantuodut kylmät sekä lämpimät ammattikeittiölaitteet sekä toimii valtuutettuna takuuhuoltona tunnetuimmille laitemerkeille. Yhtiö työllistää noin 25 alan ammattilaista.
www.th-line.fi

MV-Jäähdytys Oy on jäähdytys- ja lämmityslaitteistojen huoltoon ja asennuksiin erikoistunut perheyhtiö, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Yhtiö työllistää noin 60 alan ammattilaista.
www.mv-jaahdytys.fi

Lisätietoja:
MV-Jäähdytys Oy
toimitusjohtaja Lasse Virkki
puh. 0400 580 447, etunimi.sukunimi(a)mv-jaahdytys.fi
www.mv-jaahdytys.fi

TH-Line Oy
toimitusjohtaja Juha Eronen puh.
0400 72588, etunimi.sukunimi(a)th-line.fi
www.th-line.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top