MV-Jäähdytys Oy ja TH-Line Oy yhdistävät voimansa

Jaa

MV-Jäähdytys Oy ja TH-Line Oy ovat yhdistäneet voimansa ja hakevat yhdessä vahvaa kasvua valtakunnallisesti.

 

TH-Line Oy:n operatiivinen kasvu on osoitus yhtiön kyvystä palvella asiakkaitaan luotettavasti ja laadukkaasti HoReCa-sektorilla. Yhdessä pystymme luomaan asiakkaillemme entistä kattavamman ja täydellisemmän palvelukokonaisuuden sekä kokemuksen.”, kertoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Päädyimme yhteistyöhön MV-Jäähdytyksen kanssa koska näimme, että yhteiset kasvutavoitteet ja arvomaailma kohtasivat parhaiten heidän kanssaan.”, sanoo TH-Linen toimitusjohtaja Juha Eronen.

TH-Line Oy on ammattikeittiölaitteiden korjauksiin ja asennuksiin erikoistunut monimerkkihuolto, joka toimii Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Perheyhtiö TH-Line Oy huoltaa kaikki Suomeen maahantuodut kylmät sekä lämpimät ammattikeittiölaitteet sekä toimii valtuutettuna takuuhuoltona tunnetuimmille laitemerkeille. Yhtiö työllistää noin 25 alan ammattilaista.
www.th-line.fi

MV-Jäähdytys Oy on jäähdytys- ja lämmityslaitteistojen huoltoon ja asennuksiin erikoistunut perheyhtiö, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Yhtiö työllistää noin 60 alan ammattilaista.
www.mv-jaahdytys.fi

Lisätietoja:
MV-Jäähdytys Oy
toimitusjohtaja Lasse Virkki
puh. 0400 580 447, etunimi.sukunimi(a)mv-jaahdytys.fi
www.mv-jaahdytys.fi

TH-Line Oy
toimitusjohtaja Juha Eronen puh.
0400 72588, etunimi.sukunimi(a)th-line.fi
www.th-line.fi

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top