Korona Invest teki onnistuneen irtautumisen AAC Global Oy:stä

Jaa

AAC Global kasvoi Koronan tuella yhdeksi toimialansa johtavista yrityksistä Pohjoismaissa. Yhtiö on vakiinnuttanut paikkansa strategisena kumppanina tukemassa asiakkaidensa kansainvälistymistä.

 

”AAC Globalin liikevaihdon ja henkilöstömäärän kehitys käännettiin kasvuun omistusaikanamme. Yhtiö on saavuttanut merkittävän aseman Pohjoismaiden suurimpien käännös-, koulutus- ja lokalisointipalveluiden tuottajana”, toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

AAC Global toimittaa jokaisen tarpeisiin sovitetut monikieliset viestinnän palvelut luotettavasti ja laajennettavasti. Sillä on asiakkaita pienistä ja keskisuurista yrityksistä suuriin maailmanlaajuisiin toimijoihin. Yhtiön liikevaihdosta yli 40 % tulee kansainvälisiltä asiakkailta.

Kansainvälisen toimijan mukaantulo yhtiön omistajaksi luo hyvät edellytykset kansainvälisen kasvun nopeuttamiselle. ”Lähdimme Koronan kanssa suunnitelmallisesti kasvattamaan yhtiötä ja rakentamaan edellytyksiä kansainväliselle kasvulle. Onnistuimme siinä erinomaisesti”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Petri Lehmus.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Lehmus, AAC Global, puh. 040 759 3615
Toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki, Korona Invest, puh. 050 337 6969

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Korona Invest tekee sijoituksia kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

AAC Global on yksi Pohjoismaiden johtavista yritysten välisten globaalien koulutus- ja käännöspalvelujen toimittajista. Sillä on toimipaikkoja Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top