Korona Invest teki onnistuneen irtautumisen AAC Global Oy:stä

Jaa

AAC Global kasvoi Koronan tuella yhdeksi toimialansa johtavista yrityksistä Pohjoismaissa. Yhtiö on vakiinnuttanut paikkansa strategisena kumppanina tukemassa asiakkaidensa kansainvälistymistä.

 

”AAC Globalin liikevaihdon ja henkilöstömäärän kehitys käännettiin kasvuun omistusaikanamme. Yhtiö on saavuttanut merkittävän aseman Pohjoismaiden suurimpien käännös-, koulutus- ja lokalisointipalveluiden tuottajana”, toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

AAC Global toimittaa jokaisen tarpeisiin sovitetut monikieliset viestinnän palvelut luotettavasti ja laajennettavasti. Sillä on asiakkaita pienistä ja keskisuurista yrityksistä suuriin maailmanlaajuisiin toimijoihin. Yhtiön liikevaihdosta yli 40 % tulee kansainvälisiltä asiakkailta.

Kansainvälisen toimijan mukaantulo yhtiön omistajaksi luo hyvät edellytykset kansainvälisen kasvun nopeuttamiselle. ”Lähdimme Koronan kanssa suunnitelmallisesti kasvattamaan yhtiötä ja rakentamaan edellytyksiä kansainväliselle kasvulle. Onnistuimme siinä erinomaisesti”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Petri Lehmus.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Lehmus, AAC Global, puh. 040 759 3615
Toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki, Korona Invest, puh. 050 337 6969

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Korona Invest tekee sijoituksia kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

AAC Global on yksi Pohjoismaiden johtavista yritysten välisten globaalien koulutus- ja käännöspalvelujen toimittajista. Sillä on toimipaikkoja Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top