KORONA INVESTIN JOULUMUISTAMISET NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKEMISEEN

Jaa

Haluamme kiittää kaikkia sidosryhmiämme kuluneesta vuodesta sekä onnistuneesta yhteistyöstä. Olemme päättäneet tänä vuonna lahjoittaa joulukortteihin sekä joulumuistamisiin tarkoitetut varat nuorten urheilun tukemiseksi.

Kohteeksi valikoitui Espoon Taitoluisteluklubin tulokasjoukkue Sunbeams, jossa tällä kaudella luistelee 25 ahkeraa ja innokasta muodostelmaluistelijaa. Joukkue harjoittelee monipuolisesti neljänä päivänä viikossa jäällä sekä oheisharjoitellen.

Pandemia-aikana harrastusten merkitys ja mahdollistaminen ovat olleet tärkeä voimavara monille nuorille, ja sillä on ollut myönteinen vaikutus lasten ja nuorten hyvinvointiin. Sunbeams käyttää lahjoituksen joukkueen toiminnan tukemiseksi kehittäen luistelijoita parhain mahdollisin tavoin leirien ja tehopäivien avulla unohtamatta ikimuistoisia joukkueiltoja, jossa yhteishenki joukkueen kesken kasvaa entisestään.

Toivotamme koko Sunbeamsin joukkueelle vaudikasta ja lupaavaa kautta.
(kuva IG: @sunbeams_etk)

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille sekä menestyksekästä uutta vuotta!

-Korona Investin tiimi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top