Enmac ja Oukotek yhdistävät voimansa teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluissa

Jaa

Teollisuusyritysten vaativien suunnittelu- ja konsultointipalvelujen erikoisosaajat Enmac Oy ja Oukotek Oy yhdistävän voimansa yrityskaupalla, jossa Enmacin emoyhtiö hankkii Oukotekin koko osakekannan. Oukotekin avainhenkilöt jatkavat nykyisissä tehtävissään ja uuden kokonaisuuden merkittävinä omistajina.

Yrittäjämäisellä asenteella toimivat Enmac ja Oukotek muodostavat yhdessä yli 150 ammattilaisen kokonaisuuden. Yhdistymisen myötä molemmat yritykset palvelevat asiakkaitaan entistä laajemmalla alueella ja vahvistuneella palvelukokonaisuudella.

Olemme erittäin iloisia toteutetusta järjestelystä ja sen luomista uusista mahdollisuuksista palvella asiakkaitamme. Yhdessä Oukotekin kanssa voimme tarjota todella vahvan palvelukokonaisuuden laitoshankkeiden suunnittelussa ja erikoisosaamisalueilla kuten prosessi-, automaatio-, sähkö- ja putkistosuunnittelussa”, kertoo Enmacin toimitusjohtaja Juha Ritala.

Yhdistymisen taustalla on molempien yhtiöiden kasvuhalukkuus ja samanlainen arvomaailma. Henkilöstön arvostaminen, korkea työn laatu ja asiakkaiden arvostama asiantuntijuus pysyvät tärkeinä kilpailuvaltteina.

Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme kumppanin,  jonka kanssa on luontevaa jatkaa yhtiömme toiminnan kehittämistä ja kasvattamista. Meillä ei ole päällekkäisiä toimintoja ja yhdessä voimme hyödyntää toistemme maantieteellistä sijaintia ja tarjota laajemman palvelukokonaisuuden nykyisille sekä uusille asiakkaillemme”, sanoo Oukotekin toimitusjohtaja Ermo Lohi.


Toivotamme uudet kollegamme innolla tervetulleiksi!

Enmac on vaativia teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, turvarakenteita ja kokonaistoimituksena toteuttava asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Kotkassa, Porissa ja Raumalla.
www.enmac.fi & www.ensuredsafety.fi

Oukotek on teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluyritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Oulussa.
www.oukotek.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top