Enmac ja Oukotek yhdistävät voimansa teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluissa

Jaa

Teollisuusyritysten vaativien suunnittelu- ja konsultointipalvelujen erikoisosaajat Enmac Oy ja Oukotek Oy yhdistävän voimansa yrityskaupalla, jossa Enmacin emoyhtiö hankkii Oukotekin koko osakekannan. Oukotekin avainhenkilöt jatkavat nykyisissä tehtävissään ja uuden kokonaisuuden merkittävinä omistajina.

Yrittäjämäisellä asenteella toimivat Enmac ja Oukotek muodostavat yhdessä yli 150 ammattilaisen kokonaisuuden. Yhdistymisen myötä molemmat yritykset palvelevat asiakkaitaan entistä laajemmalla alueella ja vahvistuneella palvelukokonaisuudella.

Olemme erittäin iloisia toteutetusta järjestelystä ja sen luomista uusista mahdollisuuksista palvella asiakkaitamme. Yhdessä Oukotekin kanssa voimme tarjota todella vahvan palvelukokonaisuuden laitoshankkeiden suunnittelussa ja erikoisosaamisalueilla kuten prosessi-, automaatio-, sähkö- ja putkistosuunnittelussa”, kertoo Enmacin toimitusjohtaja Juha Ritala.

Yhdistymisen taustalla on molempien yhtiöiden kasvuhalukkuus ja samanlainen arvomaailma. Henkilöstön arvostaminen, korkea työn laatu ja asiakkaiden arvostama asiantuntijuus pysyvät tärkeinä kilpailuvaltteina.

Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme kumppanin,  jonka kanssa on luontevaa jatkaa yhtiömme toiminnan kehittämistä ja kasvattamista. Meillä ei ole päällekkäisiä toimintoja ja yhdessä voimme hyödyntää toistemme maantieteellistä sijaintia ja tarjota laajemman palvelukokonaisuuden nykyisille sekä uusille asiakkaillemme”, sanoo Oukotekin toimitusjohtaja Ermo Lohi.


Toivotamme uudet kollegamme innolla tervetulleiksi!

Enmac on vaativia teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, turvarakenteita ja kokonaistoimituksena toteuttava asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Kotkassa, Porissa ja Raumalla.
www.enmac.fi & www.ensuredsafety.fi

Oukotek on teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluyritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Oulussa.
www.oukotek.fi

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top