Korona Invest sijoittaa lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistuneeseen Suomen Radiologikeskukseen

Jaa

Radiologiaan, eli lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut Suomen Radiologikeskus on laajentanut henkilöstöään sekä omistuspohjaansa. Yhtiö tavoittelee jatkossa lisää hallittua kasvua yhteistyössä kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistuneen pääomasijoitusyhtiö Korona Investin tuella. Yhtiön nykyinen omistaja, Jari Juola, jatkaa merkittävänä osakkaana sekä yhtiön palveluksessa keskeisessä roolissa niin kliinisessä työssä kuin yhtiön kehittämisessä. Korona Invest tuli mukaan yhtiön omistajaksi ja kumppaniksi toteuttamaan kasvusuunnitelmaa.

Olemme toimineet terveydenhuoltoalalla 25 vuotta. Laadukkaan palvelun lähtökohtina ovat vahva toimialatuntemus sekä sen kautta muodostunut luottamuksellinen verkosto alan kokeneisiin työntekijöihin, sairaaloihin sekä terveyskeskuksiin. Keskitymme ydinosaamiseemme ja jatkamme jatkuvaa toiminnan kehittämistä sekä laadun parantamista. Me haluamme olla mukana ja vahvasti kehittämässä vaikuttavien terveyspalveluiden markkinaa. Uusi omistuspohja tuo meille vahvaa tukea asemamme vahvistamiseen”, kertoo johtava lääkäri Jari Juola.

Suomen Radiologikeskus on yksi alansa pitkäaikaisimmista toimijoista vaikuttavien terveydenhuoltopalveluiden tarjoajana. Haluamme auttaa yhtiötä kasvun tukemisessa sekä edelleen kehittämään palveluitaan terveydenhuollon ammattilaisten työnantajana ja kumppanina sekä toimimaan joustavana ja laadukkaana yhteistyötahona julkiselle sektorille sekä palveluiden käyttäjille”, sanoo Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jaana Tarkki 1.4.2022 alkaen. Sami Martin aloittaa yhtiön myynti- ja kehitysjohtajana 1.6.2022. Suomen Radiologikeskuksen tavoitteena on kasvaa ja kehittää toimintaansa hallitusti niin henkilöstöä, ammattiosaajia kuin asiakkaitaan kuunnellen.

Lisätietoja:

Suomen Radiologikeskus Oy
johtava lääkäri Jari Juola
puh. +358 500 842 934
jari.juola@radiologikeskus.fi

toimitusjohtaja Jaana Tarkki
puh. +358 50 388 3672
jaana.tarkki@radiologikeskus.fi

Korona Invest Oy
toimitusjohtaja Pasi Lehtinen
puh. +358 50 387 3196
pasi.lehtinen@koronainvest.fi

Suomen Radiologikeskus on radiologiaan, eli lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut perheyritys, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla 25 vuotta. Laadukkaan palvelun lähtökohtina ovat vahva toimialatuntemus röntgenkuvausten alalla yli 20 vuoden ajalta sekä sen kautta muodostunut verkosto alan kokeneisiin työntekijöihin, sairaaloihin ja terveyskeskuksiin. Yhtiö palvelee yksityisasiakkaitaan Helsingin, Riihimäen, Mikkelin ja Kajaanin omien toimipisteiden lisäksi liikkuvassa mammografiavaunussa.

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut suomalainen pääomasijoittaja. Korona Invest tekee sijoituksia toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top