Jaakko Isotalo Korona Investin uudeksi sijoitusjohtajaksi

Jaa

DI Jaakko Isotalo liittyy vahvistamaan Korona Investin sijoitustiimiä 1.5.2021 alkaen. Hänellä on yli viiden vuoden kokemus hallinnon vastuutehtävistä Andritzista ja noin kymmenen vuoden kokemus pääomasijoitusalalta mm. KPMG:n transaktiotiimistä sekä pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden talousjohtajan tehtävistä. Viimeiset 3 vuotta Isotalo on toiminut pääomasijoittajana energia- ja ympäristöliiketoimintaan keskittyneiden Venture Capital yritysten parissa. Lisäksi hän on perehtynyt tohtoriopinnoissaan vaikuttavaan sijoittamiseen.

”Korona Investillä on erinomaiset näytöt kasvuyhtiöiden kestävästä arvonluonnista ja olen erittäin innoissani, että pääsen soveltamaan laajemmin osaamistani osana Korona Investin aktiivista tiimiä ja uusia kohdeyhtiöitä” Isotalo kertoo.

”Olemme todella vaikuttuneita, että saimme Jaakon kaltaisen huippuosaajan joukkoomme. Hän tuo meille koulutuksensa ja työkokemuksensa kautta paljon täydentävää osaamista niin AI-, energia- kuin ICT-liiketoimintoihin. Meille oli tärkeää löytää sijoitusjohtajaksi monipuolinen tiimipelaaja, joka luonteensa ja taustansa puolesta soveltuu erinomaisesti kehittämään tulevien kohdeyritystemme kestävää arvonluontia ja uskomme, että Jaakolla on tähän paljon annettavaa” toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top