Jaakko Isotalo Korona Investin uudeksi sijoitusjohtajaksi

Jaa

DI Jaakko Isotalo liittyy vahvistamaan Korona Investin sijoitustiimiä 1.5.2021 alkaen. Hänellä on yli viiden vuoden kokemus hallinnon vastuutehtävistä Andritzista ja noin kymmenen vuoden kokemus pääomasijoitusalalta mm. KPMG:n transaktiotiimistä sekä pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden talousjohtajan tehtävistä. Viimeiset 3 vuotta Isotalo on toiminut pääomasijoittajana energia- ja ympäristöliiketoimintaan keskittyneiden Venture Capital yritysten parissa. Lisäksi hän on perehtynyt tohtoriopinnoissaan vaikuttavaan sijoittamiseen.

”Korona Investillä on erinomaiset näytöt kasvuyhtiöiden kestävästä arvonluonnista ja olen erittäin innoissani, että pääsen soveltamaan laajemmin osaamistani osana Korona Investin aktiivista tiimiä ja uusia kohdeyhtiöitä” Isotalo kertoo.

”Olemme todella vaikuttuneita, että saimme Jaakon kaltaisen huippuosaajan joukkoomme. Hän tuo meille koulutuksensa ja työkokemuksensa kautta paljon täydentävää osaamista niin AI-, energia- kuin ICT-liiketoimintoihin. Meille oli tärkeää löytää sijoitusjohtajaksi monipuolinen tiimipelaaja, joka luonteensa ja taustansa puolesta soveltuu erinomaisesti kehittämään tulevien kohdeyritystemme kestävää arvonluontia ja uskomme, että Jaakolla on tähän paljon annettavaa” toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Lue lisää

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström.