EPIC AUTOKOULU PALKITTIIN VUODEN 2022 TURKULAISENA YRITYKSENÄ

Jaa

Korona Investin salkkuyhtiö Epic Autokoulu sai ansaitun tunnustuksen Varsinais-Suomen Yrittäjien valitessa yhtiön Vuoden 2022 Yritykseksi Turussa! Eeppisenä suunnannäyttäjänä huimaa kasvua tehnyt autokouluketju on muuttanut varsin konservatiivista alaa asiakaslähtöisemmäksi digitalisaatiota hyödyntämällä. 

Autokoulualan edelläkävijä 

Epic Autokoululla oppilas voi liikenteessä perinteisesti tapahtuvan harjoittelun lisäksi suorittaa ajotunteja päästöttömästi simulaattorilla. Simulaattoriopetus on tutkitusti tehokas opetustapa ja se mahdollistaa muun muassa ääritilanteiden turvallisen ja toistettavan harjoittelun. Lisäksi simulaattoriopetus sekä verkossa tapahtuva teoriaopetus mahdollistavat asiakkaalle joustavan tavan suorittaa ajotutkinto oman aikataulun mukaisesti.

Epic palvelee asiakkaitaan Suomessa jo 120 paikkakunnalle ja kasvun mahdollisuuksia on tunnistettu myös ulkomailla sekä investoimalla uusiin palveluihin ja niiden kehittämiseen. Ensi vuonna Epicin kasvua kiihdyttää myös tiivistynyt yhteistyö Puolustusvoimien kanssa, kun Epic nousee Puolustusvoimien suurimmaksi kuljettajakouluttajaksi.

Haluamme toivottaa paljon onnea koko Epic Autokoulun väelle tästä hienosta tunnustuksesta. Teette merkityksellisestä työtä turvallisemman liikenteen puolesta! 

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top