EPIC AUTOKOULU PALKITTIIN VUODEN 2022 TURKULAISENA YRITYKSENÄ

Jaa

Korona Investin salkkuyhtiö Epic Autokoulu sai ansaitun tunnustuksen Varsinais-Suomen Yrittäjien valitessa yhtiön Vuoden 2022 Yritykseksi Turussa! Eeppisenä suunnannäyttäjänä huimaa kasvua tehnyt autokouluketju on muuttanut varsin konservatiivista alaa asiakaslähtöisemmäksi digitalisaatiota hyödyntämällä. 

Autokoulualan edelläkävijä 

Epic Autokoululla oppilas voi liikenteessä perinteisesti tapahtuvan harjoittelun lisäksi suorittaa ajotunteja päästöttömästi simulaattorilla. Simulaattoriopetus on tutkitusti tehokas opetustapa ja se mahdollistaa muun muassa ääritilanteiden turvallisen ja toistettavan harjoittelun. Lisäksi simulaattoriopetus sekä verkossa tapahtuva teoriaopetus mahdollistavat asiakkaalle joustavan tavan suorittaa ajotutkinto oman aikataulun mukaisesti.

Epic palvelee asiakkaitaan Suomessa jo 120 paikkakunnalle ja kasvun mahdollisuuksia on tunnistettu myös ulkomailla sekä investoimalla uusiin palveluihin ja niiden kehittämiseen. Ensi vuonna Epicin kasvua kiihdyttää myös tiivistynyt yhteistyö Puolustusvoimien kanssa, kun Epic nousee Puolustusvoimien suurimmaksi kuljettajakouluttajaksi.

Haluamme toivottaa paljon onnea koko Epic Autokoulun väelle tästä hienosta tunnustuksesta. Teette merkityksellisestä työtä turvallisemman liikenteen puolesta! 

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top