Reeti Saarinen sijoitusjohtajaksi Korona Investiin

Jaa

Reeti Saarinen on joulukuussa 2022 aloittanut Korona Investin uutena sijoitusjohtajana. Reeti liittyy Koronan tiimiin työskenneltyään seitsemän vuotta pääomasijoitusyhtiö Senticassa, missä hän oli mukana kehittämässä voimakkaasti kasvavia yhtiöitä lukuisilla eri toimialoilla. Ennen pääomasijoittamisen pariin siirtymistä Reeti työskenteli J.P. Morganin investointipankkitiimissä Lontoossa sekä Danske Bankilla Helsingissä. Koulutukseltaan Reeti on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

”Korona Investillä on korkealla ammattitaidolla ja tavoitetasolla toimiva tiimi, jonka jäseneksi liityn suurella innolla. Yhdessä tulemme toteuttamaan Koronan laadukasta sijoitustoimintaa ja tukemaan kunnianhimoisia yhtiöitä niiden seuraavissa kasvuvaiheissa.”, Reeti toteaa.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Reetin osaksi sijoitustiimiämme. Hänen vahva rahoitusalan osaaminen eri tehtävistä edelleen vahvistaa tiimiämme ja tukeamme kohdeyhtiöillemme. Toivotamme hänet lämpimästi mukaan joukkoomme”, Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen kuvailee.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top