Enmac Oy panostaa kasvuun Korona Investin tuella

Jaa

Vaativia asiantuntijapalveluita, teknistä suunnittelua, tuotekehityspalveluita sekä turvarakenteita ja räätälöityjä järjestelmätoimituksia toteuttava asiantuntijayritys Enmac Oy tavoittelee vahvaa kasvua. Kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoittaja Korona Invest liittyi mukaan henkilöstöomistajien kumppaniksi ja pääomistajaksi kasvusuunnitelman toteuttamiseen.

”Enmacin strategian olennaisena osana on kasvun tavoitteleminen siten, että yhtiön toiminnan laatu sekä asiakkaidemme arvostama asiantuntijuus voidaan säilyttää ja niitä pystytään edelleen vahvistamaan. Uskomme Korona Investin tuovan omalta osaltaan vahvaa osaamista kasvusuunnitelmamme toteuttamiseen, erityisesti silloin kun tavoittelemme kasvua yritysostojen kautta. Onnistuessaan toiminnan laajentuminen tarjoaa myös henkilöstöllemme erinomaisia kehittymismahdollisuuksia uuden tyyppisten haasteiden parissa.”, kertoo toimitusjohtaja Juha Ritala.

”Kasvun ja palveluiden laajentamisen keskeisenä tavoitteena on, että pystymme asiantuntevan henkilöstömme kanssa palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Kutsummekin asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme keskustelemaan kanssamme tulevaisuuden osaamis- ja kehitystarpeista. Meillä on nyt entistä parempi kyky vastata näihin haasteisiin.”, myyntijohtaja Sampo Siuko täydentää.

”Enmacin asiakaslähtöiset, vaativaa teknistä osaamista, laatua ja asiantuntijuutta edellyttävät palvelut sekä merkittävät asiakasreferenssit teknologiateollisuudessa sekä energia- ja ympäristöalalla ovat vahva osoitus yhtiön kyvystä palvella asiakkaitaan luotettavasti. Uskon, että pystymme tukemaan Enmacia kasvustrategian toteuttamisessa useiden kasvuyhtiöidemme kanssa kertyneellä kokemuksella.”, sanoo Korona Investin Juho Mäkiaho.

Enmac Oy on vaativia suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, turvarakenteita ja järjestelmätoimituksia toteuttava asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Kotkassa, Porissa ja Raumalla. Yhtiön liikevaihto on noin 7,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 85 teknisen alan ammattilaista, joihin kuuluvat muun muassa mekaniikan ja sähköalan suunnittelijat, pääsuunnittelijat, laskijat, projektipäälliköt ja projekti-insinöörit sekä ohjelmoijat, muotoilijaakaan unohtamatta. www.enmac.fi & www.ensuredsafety.fi

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut suomalainen pääomasijoittaja. Korona Invest tekee vastuullisia sijoituksia toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2–20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

Lisätietoja:

Enmac Oy
toimitusjohtaja Juha Ritala
puh. 045 657 9213, etunimi.sukunimi(a)enmac.fi

Korona Invest Oy
sijoitusjohtaja, partneri Juho Mäkiaho
puh. 040 962 7662, etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top