KORONA INVESTIN JOULUMUISTAMISET NUORTEN URHEILIJOIDEN TUKEMISEEN

Jaa

Haluamme kiittää kaikkia sidosryhmiämme kuluneesta vuodesta sekä onnistuneesta yhteistyöstä. Olemme päättäneet tänä vuonna lahjoittaa joulukortteihin sekä joulumuistamisiin tarkoitetut varat nuorten urheilun tukemiseksi.

Kohteeksi valikoitui Espoon Taitoluisteluklubin tulokasjoukkue Sunbeams, jossa tällä kaudella luistelee 25 ahkeraa ja innokasta muodostelmaluistelijaa. Joukkue harjoittelee monipuolisesti neljänä päivänä viikossa jäällä sekä oheisharjoitellen.

Pandemia-aikana harrastusten merkitys ja mahdollistaminen ovat olleet tärkeä voimavara monille nuorille, ja sillä on ollut myönteinen vaikutus lasten ja nuorten hyvinvointiin. Sunbeams käyttää lahjoituksen joukkueen toiminnan tukemiseksi kehittäen luistelijoita parhain mahdollisin tavoin leirien ja tehopäivien avulla unohtamatta ikimuistoisia joukkueiltoja, jossa yhteishenki joukkueen kesken kasvaa entisestään.

Toivotamme koko Sunbeamsin joukkueelle vaudikasta ja lupaavaa kautta.
(kuva IG: @sunbeams_etk)

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille sekä menestyksekästä uutta vuotta!

-Korona Investin tiimi

Lue lisää

Ilkka Heiskanen on valittu Epic Autokoulu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

ILKKA HEISKANEN, 39, diplomi-insinööri, on valittu Epic Autokoulu Oy:n ja konserniyhtiöiden toimitusjohtajaksi.  Hän aloittaa tutustumaan organisaatioon 15.8.2024 alkaen ja ottaa kokonaisvastuun 1.9.2024, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Mia Lindström siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Scroll to Top