Roima Intelligence Oy kasvoi nopeasti Korona Investin tuella toimialansa johtavaksi yritykseksi Suomessa.

Jaa

Roima on lyhyessä ajassa noussut teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi.

Roiman liikevaihto ja henkilöstö on kasvanut omistusaikanamme yli 6-kertaiseksi. Yhtiö on vakiinnuttanut paikkansa valmistavan teollisuuden tuotannontehostamisessa ja aloittanut nopean kansainvälisen laajentumisen. Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme Interan vauhdittamaan Roiman kansainvälistymistä”, kommentoi Korona Investin sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Euroopan teollisuus elää digitaalisessa murroksessa, joka muuttaa kilpailuasetelmia ja toimintaympäristöä. Koronan omistusaikana luotiin Roima Intelligence brändi, jossa yritysjärjestelyillä ja operatiivisella kasvulla on rakennettu yksi Suomen vahvimmista tuotannonohjauksen ja -tehostamisen palvelutuottajista, jonka tuotteilla ja palveluilla on erinomaiset mahdollisuudet nopeaan kasvuun kansainvälisesti. Ylin johto ja Roiman avainhenkilöt ovat tehneet erinomaista työtä ostettujen yhtiöiden kulttuurien yhteensovittamisessa, yhteisen alustan luomisessa sekä organisaatiorakenteen uudistamisessa toimivaksi kokonaisuudeksi.

Roima Intelligencen toimitusjohtaja Jukka Ropponen näkee seuraavan vaiheen pääomasijoittajan mukaantulon mahdollistavan yhtiön nopean kansainvälistymisen. ”Lähdimme Koronan kanssa neljä vuotta sitten kasvattamaan yhtiötä suunnitelmallisesti suurempaan kokoluokkaan ja kohti kansainvälistymistä. Nyt on luonnollinen vaihe uuden isomman pääomasijoittajan mukaan tulolle. Uskon, että saamme Interasta erinomaisen yhteistyökumppanin, jonka avulla lunastamme asiakaslupauksemme entistä paremmin tulevaisuudessa,” sanoo yhtiön toimitusjohtaja Jukka Ropponen.


Lisätietoja:

Jukka Ropponen, Roima Intelligence Oy, puh. 0400 423 910

Pasi Lehtinen, Korona Invest, puh. 050 387 3196

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Korona Invest tekee sijoituksia kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

Roima Intelligence Oy

Roima Intelligence Oy on johtava teollisen tuotannon asiantuntija ja ohjelmistoratkaisujen toimittaja. Roiman liikevaihto oli vuonna 2017 noin 18 miljoonaa euroa, ja se työllistää 170 alan ammattilaista. Roima palvelee noin 300 yritysasiakasta Suomessa ja Euroopassa. Roima parantaa palveluidensa avulla asiakkaittensa tuottavuutta ja kannattavuutta

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top