Pilke Päiväkodit on ostanut kotipalveluyritys Stellan lastenhoidon liiketoiminnan

Jaa

Pilke päiväkodit Oy on ostanut kotipalveluja tarjoavan Stellan sairaan lapsen kotihoitoon liittyvän liiketoiminnan sekä julkiselle sektorille tarjottavan lapsiperheiden kotipalvelun. Kaupan myötä Pilke pystyy kehittämään ja tarjoamaan entistä monipuolisempia palveluita lapsiperheille, jotta työn ja perhe-elämän yhdistäminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Kaupan myötä Pilkkeelle siirtyy seitsemän Stellan hallinnon työntekijää sekä noin 350 lasten parissa työskentelevää henkilöä. Ostettavien toimintojen liikevaihtoennuste tälle vuodelle on noin 2,5 miljoonaa euroa.

”Pilke päiväkodit Oy on vuosia tarjonnut lapsiperheille mahdollisuuden perhe- ja työelämän yhteensovittamiseen tuottamalla laadukasta varhaiskasvatustoimintaa sekä perusopetuksen iltapäivätoimintaa eri puolilla Suomea. Sairaan lapsen kotihoitopalvelu ja lapsiperheiden kotipalvelu ovat meille hyvin luonteva lisä palveluihimme, joiden avulla haluamme tehdä lapselle hyvän päivän.” Pilkeen toimitusjohtaja Minna Martikainen sanoo.

Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve on iloinen, että Stellan lastenhoidon palvelut löysivät uuden kodin juuri lapsiperheiden arjen tuntevalta Pilkkeeltä.

”Lastenhoidosta on kasvanut meillä paitsi kannattavaa liiketoimintaa, myös asiakkaiden suuresti arvostama ja runsaasti käyttämä palvelu. Luopuminen on aina haikeaa, mutta olen luottavaisin mielin, kun tiedän asiakkaidemme saavan jatkossa palvelunsa entistä leveämpien siipien suojasta. Yhtä lailla uskon Pilkkeen olevan hyvä työnantaja sadoille lastenhoidon kasvun mahdollistaneille, kaupan mukana siirtyville työntekijöille.”

Pilkkeellä työskentelee entuudestaan yli 1500 varhaiskasvatuksen ja pedagogiikan ammattilaista. Pilkkeellä on 128 päiväkotia ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla. Pilkkeen päiväkodeissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta. Pilkkeen työn ytimen muodostavat jatkossakin laadukas varhaiskasvatus ja siihen liittyvä vahva pedagoginen osaaminen.

Lisätietoja:

Pilke päiväkodit Oy
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Korona Invest Oy
Toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki, puh. +358 50 337 6969
vesa.lehtomaki@koronainvest.fi

Korona Invest Oy on yrittäjävetoisesti toimiva pääomarahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2–20 milj. euron suuruisen kasvuvaiheen yritysten rahoittamiseen. www.koronainvest.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top