Omaeläinklinikka kasvoi Korona Investin tuella valtakunnalliseksi toimijaksi

Jaa

Vastuullisena eläinlääkinnän suunnannäyttäjänä Omaeläinklinikka on alle viidessä vuodessa kasvanut 13 pieneläinklinikan ketjuksi

”Yli 400 eläinlääkinnän ja eläintenhoidon asiantuntijaa työllistävän Omaeläinklinikan liikevaihto yli 7-kertaistui ja kannattavuus moninkertaistui omistusaikanamme. Yhtiö kasvoi Suomen toiseksi suurimmaksi toimijaksi pieneläinten eläinlääketieteellisten palveluiden tarjoajana. Olemme erittäin tyytyväisiä Evidensian ja Omaeläinklinikan yhdistymisestä ja uskomme kokonaisuuden tarjoavan laadukkaimpia palveluita pieneläinomistajille”, kommentoi Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Ylin johto ja koko henkilöstö ovat tehneet erinomaista työtä Omaeläinklinikassa kulttuurien yhteensovittamisessa sekä digitaalisten palveluiden kehittämisessä ja asiakaskokemuksen parantamisessa.

”Yhdistyminen Evidensian kanssa tuo Omaeläinklinikan henkilöstölle erinomaisen mahdollisuuden kansainväliseen kouluttautumiseen ja monipuolisiin uramahdollisuuksiin. Olemme kasvaneet voimakkaasti ja uskon kasvumahdollisuuksien paranevan entisestään. Yhdistyminen vauhdittaa digitaalisuutta ja eläinlääketieteellistä kehittymistä, lisää palveluvalikoimaa sekä parantaa asiakaskokemusta”, arvioi Omaeläinklinikan toimitusjohtaja Jaana Tarkki.

Lisätietoja:

Korona Invest
Pasi Lehtinen
, toimitusjohtaja
puh. 050 387 3196, etunimi.sukunimi@koronainvest.fi

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Korona Invest on tehnyt 31 ensisijoitusta, yli 100 yritysostoa kohdeyrityksiin sekä 24 exitiä. Korona Invest tekee sijoituksia kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2–20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

Lue lisää

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström.