MV-Jäähdytys Oy laajentaa toimintaansa Jyväskylän seudulla

Jaa

MV-Jäähdytys Oy vahvistaa osaamistaan kylmä-, kuuma- ja ammattikeittiölaitteiden huollossa ostamalla jyväskyläläisen Huoltopalvelu Hirvosen liiketoiminnan. Ari Hirvonen jatkaa kaupan myötä MV-Jäähdytyksen palveluksessa suurkeittiölaitteiden huoltopäällikkönä Jyväskylän talousalueella.

”Huoltopalvelu Hirvosella on hyvä maine laadukkaana toimijana Jyväskylän seudulla. Olemme erittäin otettuja siitä, että Ari Hirvonen luottaa meihin ja jatkaa kanssamme MV-Jäähdytyksen kasvua Keski-Suomessa. Meille MV-Jäähdytyksessä on tärkeää, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Toteutettu kauppa vahvistaa osaamistamme erityisesti suurkeittiölaitteiden huollossa”, kertoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Olen samaa mieltä Lasse Virkin kanssa, että toimintamme suurkeittiölaitepuolella paranee kokonaisuutena. Pystymme tarjoamaan niin Keski-Suomen asiakkaille kuin myös maahantuojien laitekannalle erittäin hyvän ja kokonaisvaltaisemman asennus-, huolto- ja korjaustoiminnan”, sanoo Ari Hirvonen.

Palvelemme asiakkaitamme vanhoista tutuista numeroista sekä valtakunnallisesta numerostamme 020 7861 900 (24h), nyt entistäkin vahvemmalla kokoonpanolla!

 

MV-Jäähdytys Oy on suomalainen kylmän ja kuuman erikoisosaaja, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme merkkiriippumattomasti 24/7. Työllistämme yhteensä noin 100 alan ammattilaista.

Lisätietoja:

MV-Jäähdytys Oy

toimitusjohtaja Lasse Virkki
puh. 0400 580 447, etunimi.sukunimi(a)mv-jaahdytys.fi
www.mv-jaahdytys.fi

Lue lisää

JIS-Automation ja DDC-Tekniikka yhdistävät voimansa

JIS-Automation laajentaa rakennusautomaation osaamistaan ostamalla rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys DDC-Tekniikan. Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle. “Alkavana vuonna panostamme erityisesti palveluliiketoiminnan kasvattamiseen. DDC:llä on erittäin hyvä pohja ja osaaminen tätä

Tänä jouluna tuemme Mieli ry:n toimintaa

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneille. Paketoimme tämän vuoden joulumuistamiset äärettömän merkitykselliseen ja tärkeään muotoon, jolla tuetaan nuorten mielenterveystyötä. MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö,

Scroll to Top