MV-Jäähdytys Oy laajentaa toimintaansa Jyväskylän seudulla

Jaa

MV-Jäähdytys Oy vahvistaa osaamistaan kylmä-, kuuma- ja ammattikeittiölaitteiden huollossa ostamalla jyväskyläläisen Huoltopalvelu Hirvosen liiketoiminnan. Ari Hirvonen jatkaa kaupan myötä MV-Jäähdytyksen palveluksessa suurkeittiölaitteiden huoltopäällikkönä Jyväskylän talousalueella.

”Huoltopalvelu Hirvosella on hyvä maine laadukkaana toimijana Jyväskylän seudulla. Olemme erittäin otettuja siitä, että Ari Hirvonen luottaa meihin ja jatkaa kanssamme MV-Jäähdytyksen kasvua Keski-Suomessa. Meille MV-Jäähdytyksessä on tärkeää, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Toteutettu kauppa vahvistaa osaamistamme erityisesti suurkeittiölaitteiden huollossa”, kertoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Olen samaa mieltä Lasse Virkin kanssa, että toimintamme suurkeittiölaitepuolella paranee kokonaisuutena. Pystymme tarjoamaan niin Keski-Suomen asiakkaille kuin myös maahantuojien laitekannalle erittäin hyvän ja kokonaisvaltaisemman asennus-, huolto- ja korjaustoiminnan”, sanoo Ari Hirvonen.

Palvelemme asiakkaitamme vanhoista tutuista numeroista sekä valtakunnallisesta numerostamme 020 7861 900 (24h), nyt entistäkin vahvemmalla kokoonpanolla!

 

MV-Jäähdytys Oy on suomalainen kylmän ja kuuman erikoisosaaja, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme merkkiriippumattomasti 24/7. Työllistämme yhteensä noin 100 alan ammattilaista.

Lisätietoja:

MV-Jäähdytys Oy

toimitusjohtaja Lasse Virkki
puh. 0400 580 447, etunimi.sukunimi(a)mv-jaahdytys.fi
www.mv-jaahdytys.fi

Lue lisää

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström.