MV-Jäähdytys ja Epic Autokoulu jatkavat kasvuaan liiketoimintakauppojen siivittämänä

Jaa

Korona Investin salkkuyhtiöt ovat alkuvuoden aikana toteuttaneet useita yritysostoja. Toukokuussa MV-Jäähdytys Oy:n ja Epic Autokoulu Oy:n kasvu jatkui kahdella strategian mukaisella liiketoimintakaupalla.

MV-Jäähdytyksen palvelut vahvistuivat Turun seudulla

MV-Jäähdytys vahvisti ammattikeittiölaitteiden huolto-osaamistaan Turun seudulla ostamalla Suurkeittiöpalvelu Litokorpi Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Raimo Litokorpi siirtyi MV-Jäähdytyksen osaavaan tiimiin 24.5.2021 alkaen.

”Hienoa, että saamme Raimon mukaan kasvavaan yksikköömme Turussa. Suurkeittiöpalvelu Litokorvella on pitkä ja laaja kokemus ammattikeittiöiden huolloissa ja asennuksissa Turun seudulla. MV-Jäähdytykselle on tärkeää palvelun tinkimätön laatu ja nopeus. Yhdessä pystymme varmistamaan entistäkin paremman palvelun asiakkaillemme 24/7”, toteaa MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä.

MV-Jäähdytys Oy toteuttaa 50 vuoden kokemuksella huolto- ja urakointipalveluita koko Suomen laajuudella. Yhtiön vahva osaaminen kattaa kaikki lämmityksessä, jäähdytyksessä ja ammattikeittiöissä käytettävät laitteet.

Epic Autokoulu laajeni Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla

Huhtikuussa kolme toteutettua liiketoimintakauppaa saivat jatkoa toukokuussa, kun Hämeenlinnan Auto-opisto Oy ja Epic Autokoulu Oy toteuttivat 26.5.2021 liiketoimintakaupan, jonka myötä Oppiin -autokoulut Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Tervakoskella sekä Lammilla siirtyvät osaksi yhtiötä. Oppiin -autokoulut tarjoavat opetusta kaikissa ajoneuvoluokissa.

”Olemme erittäin iloisia, että saimme toteutettua menestyksekkäästi useita liiketoimintakauppoja ja samalla kasvatettua yhtiön markkinaosuutta eri paikkakunnilla. Kauppojen mukana yhtiöön tuli mahtavia henkilöitä, joiden osaamisen avulla voimme kehittää yhtiötä entisestään”, kertoo Epic Autokoulun toimitusjohtaja Kalle Lahervo.

Vuonna 2013 perustettu Epic Autokoulu toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä innovoimaan uusia ja tehokkaita menetelmiä laadukkaan liikenneopetuksen tueksi.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top