Mika Ruokonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jaa

Mika Ruokonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi syyskuusta 2020 alkaen. Mikalla on monipuolisesti kokemusta digitaalisen liiketoiminnan johto- ja konsultointitehtävistä noin 15 vuoden ajalta. Tällä hetkellä Ruokonen toimii Futurice Oy:ssä liiketoimintajohtajana Helsingissä sekä Epic Autokoulun hallituksen jäsenenä.

Korona Investin Advisory Boardiin Mika tuo lisäosaamista ja vahvaa näkemystä erityisesti ICT- ja ohjelmistoliiketoiminnan kenttään. ”Advisory Board on hieno mahdollisuus päästä oppimaan erilaisista bisneksistä, verkostoitua muiden Boardin ammattilaisten kanssa sekä tukea Korona Investiä ja sen hallinnoimien rahastojen kohdeyhtiöitä omalla toimialaosaamisellani” toteaa Ruokonen.

Korona Invest Oy on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi tällä hetkellä kahta rahastoa. Teemme sijoituksia kasvuyhtiöihin, joiden liikevaihto on 2–20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

 

Lue lisää

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström.