Mika Ruokonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jaa

Mika Ruokonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi syyskuusta 2020 alkaen. Mikalla on monipuolisesti kokemusta digitaalisen liiketoiminnan johto- ja konsultointitehtävistä noin 15 vuoden ajalta. Tällä hetkellä Ruokonen toimii Futurice Oy:ssä liiketoimintajohtajana Helsingissä sekä Epic Autokoulun hallituksen jäsenenä.

Korona Investin Advisory Boardiin Mika tuo lisäosaamista ja vahvaa näkemystä erityisesti ICT- ja ohjelmistoliiketoiminnan kenttään. ”Advisory Board on hieno mahdollisuus päästä oppimaan erilaisista bisneksistä, verkostoitua muiden Boardin ammattilaisten kanssa sekä tukea Korona Investiä ja sen hallinnoimien rahastojen kohdeyhtiöitä omalla toimialaosaamisellani” toteaa Ruokonen.

Korona Invest Oy on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi tällä hetkellä kahta rahastoa. Teemme sijoituksia kasvuyhtiöihin, joiden liikevaihto on 2–20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

 

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top