Mika Ruokonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jaa

Mika Ruokonen on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi syyskuusta 2020 alkaen. Mikalla on monipuolisesti kokemusta digitaalisen liiketoiminnan johto- ja konsultointitehtävistä noin 15 vuoden ajalta. Tällä hetkellä Ruokonen toimii Futurice Oy:ssä liiketoimintajohtajana Helsingissä sekä Epic Autokoulun hallituksen jäsenenä.

Korona Investin Advisory Boardiin Mika tuo lisäosaamista ja vahvaa näkemystä erityisesti ICT- ja ohjelmistoliiketoiminnan kenttään. ”Advisory Board on hieno mahdollisuus päästä oppimaan erilaisista bisneksistä, verkostoitua muiden Boardin ammattilaisten kanssa sekä tukea Korona Investiä ja sen hallinnoimien rahastojen kohdeyhtiöitä omalla toimialaosaamisellani” toteaa Ruokonen.

Korona Invest Oy on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi tällä hetkellä kahta rahastoa. Teemme sijoituksia kasvuyhtiöihin, joiden liikevaihto on 2–20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

 

Lue lisää

JIS-Automation ja DDC-Tekniikka yhdistävät voimansa

JIS-Automation laajentaa rakennusautomaation osaamistaan ostamalla rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys DDC-Tekniikan. Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle. “Alkavana vuonna panostamme erityisesti palveluliiketoiminnan kasvattamiseen. DDC:llä on erittäin hyvä pohja ja osaaminen tätä

Tänä jouluna tuemme Mieli ry:n toimintaa

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneille. Paketoimme tämän vuoden joulumuistamiset äärettömän merkitykselliseen ja tärkeään muotoon, jolla tuetaan nuorten mielenterveystyötä. MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö,

Scroll to Top