Korona Invest on tehnyt enemmistösijoituksen verkkokauppayhtiö Innoflame Oy:öön

Jaa

Yrityksille verkkokaupparatkaisuja kehittävä Innoflame Oy on Korona Investin 32. ensisijoitus sekä lokakuussa toimintansa aloittaneen neljännen rahaston ensimmäinen kohdeyhtiö. Korona Invest valikoitui Innoflamen uudeksi pääomistajaksi useiden vaihtoehtojen joukosta.

”Korona Invest on pitkäaikainen ja luotettava kotimainen pääomasijoittaja, jolla on pitkä kokemus suomalaisten kasvuyritysten kehittämisessä. Löysimme todella nopeasti yhteisen näkemyksen siitä, miten voimme kehittää yhtiötämme kannattavasti ja vastuullisesti sekä luoda Suomeen lisää työpaikkoja”, kertoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

Yhtiö tähtää vahvaan kasvuun digitalisoituvassa markkinassa. Kasvun kumppanina Korona Invest tuo lisää osaamista rahoituksen sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen mahdollistaen Innoflamen toiminnan kasvattamisen entisestään.

”Olemme tehneet räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja yli 200 suomalaiselle yritykselle. Verkkokauppa helpottaa henkilöstölahjojen, brändituotteiden ja työvaatteiden tilausta ja hallintaa. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme uusille paikkakunnille Suomessa. Jokaisella uudella paikkakunnalla tulee olemaan osaava myyntiorganisaatio, joka huolehtii palvelutasomme laadukkuudesta”, jatkaa Savela.

Kasvua myös yritysostoin

Vaikka tavoitteena on rakentaa Innoflamesta Pohjoismaiden johtava toimija, on kasvulle huomattavasti tilaa vielä kotimaassakin. Kasvua haetaan tulevaisuudessa yritysostojen kautta ympäri Suomea. Innoflamen opiskeluaikanaan vuonna 1996 perustaneet Sami Savela sekä Ronny Rubin jatkavat yhtiön johdossa vähemmistöomistajina.

”Innoflamen kasvu kahden opiskelijan projektista toimialansa johtavaksi yhtiöksi on vaikuttava osoitus osaamisesta sekä 25 vuoden aikana kertyneestä kokemuksesta. Meillä Korona Investillä on vahvaa osaamista erityisesti yritysostoista sekä liiketoiminnan vastuullisesta kehittämisestä. Yhdessä Innoflamen kokeneen johdon ja osaavan henkilöstön kanssa uskon, että pääsemme vahvaan kasvuun”, toteaa Korona Investin sijoitusjohtaja Jaakko Isotalo.


Lisätietoja:

Sami Savela, toimitusjohtaja Innoflame Oy
tel. 050 514 3961
sami.savela@innoflame.fi

Jaakko Isotalo, sijoitusjohtaja Korona Invest Oy
tel. 040 712 3655
jaakko.isotalo@koronainvest.fi

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut suomalainen pääomasijoittaja. Korona Invest tekee sijoituksia toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Innoflame myy ja kehittää verkkokaupparatkaisuja yrityksille. Yritykselle räätälöidyn verkkokaupan avulla yritys hallinnoi helposti henkilöstölahjojen, työvaatteiden ja brändituotteiden tilauksia. Vuonna 1996 perustettu yhtiö toimii Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top