Korona Invest on tehnyt enemmistösijoituksen verkkokauppayhtiö Innoflame Oy:öön

Jaa

Yrityksille verkkokaupparatkaisuja kehittävä Innoflame Oy on Korona Investin 32. ensisijoitus sekä lokakuussa toimintansa aloittaneen neljännen rahaston ensimmäinen kohdeyhtiö. Korona Invest valikoitui Innoflamen uudeksi pääomistajaksi useiden vaihtoehtojen joukosta.

”Korona Invest on pitkäaikainen ja luotettava kotimainen pääomasijoittaja, jolla on pitkä kokemus suomalaisten kasvuyritysten kehittämisessä. Löysimme todella nopeasti yhteisen näkemyksen siitä, miten voimme kehittää yhtiötämme kannattavasti ja vastuullisesti sekä luoda Suomeen lisää työpaikkoja”, kertoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

Yhtiö tähtää vahvaan kasvuun digitalisoituvassa markkinassa. Kasvun kumppanina Korona Invest tuo lisää osaamista rahoituksen sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen mahdollistaen Innoflamen toiminnan kasvattamisen entisestään.

”Olemme tehneet räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja yli 200 suomalaiselle yritykselle. Verkkokauppa helpottaa henkilöstölahjojen, brändituotteiden ja työvaatteiden tilausta ja hallintaa. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme uusille paikkakunnille Suomessa. Jokaisella uudella paikkakunnalla tulee olemaan osaava myyntiorganisaatio, joka huolehtii palvelutasomme laadukkuudesta”, jatkaa Savela.

Kasvua myös yritysostoin

Vaikka tavoitteena on rakentaa Innoflamesta Pohjoismaiden johtava toimija, on kasvulle huomattavasti tilaa vielä kotimaassakin. Kasvua haetaan tulevaisuudessa yritysostojen kautta ympäri Suomea. Innoflamen opiskeluaikanaan vuonna 1996 perustaneet Sami Savela sekä Ronny Rubin jatkavat yhtiön johdossa vähemmistöomistajina.

”Innoflamen kasvu kahden opiskelijan projektista toimialansa johtavaksi yhtiöksi on vaikuttava osoitus osaamisesta sekä 25 vuoden aikana kertyneestä kokemuksesta. Meillä Korona Investillä on vahvaa osaamista erityisesti yritysostoista sekä liiketoiminnan vastuullisesta kehittämisestä. Yhdessä Innoflamen kokeneen johdon ja osaavan henkilöstön kanssa uskon, että pääsemme vahvaan kasvuun”, toteaa Korona Investin sijoitusjohtaja Jaakko Isotalo.


Lisätietoja:

Sami Savela, toimitusjohtaja Innoflame Oy
tel. 050 514 3961
sami.savela@innoflame.fi

Jaakko Isotalo, sijoitusjohtaja Korona Invest Oy
tel. 040 712 3655
jaakko.isotalo@koronainvest.fi

Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut suomalainen pääomasijoittaja. Korona Invest tekee sijoituksia toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Innoflame myy ja kehittää verkkokaupparatkaisuja yrityksille. Yritykselle räätälöidyn verkkokaupan avulla yritys hallinnoi helposti henkilöstölahjojen, työvaatteiden ja brändituotteiden tilauksia. Vuonna 1996 perustettu yhtiö toimii Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top