Juha Ahvenainen Ecolan Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Ecolan Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTK Juha Ahvenainen (s. 1973). Hän aloitti työt yhtiön palveluksessa 1.2.2019.

 

Ahvenainen on aiemmin toiminut kierrätysyhtiö Kuusakoski Oy:n liiketoiminta- ja aluejohtajana. Hänellä on laaja-alainen kokemus organisaatioiden johtamisesta ja kasvun rakentamisesta kiertotalouden näköalapaikalla. Yhtiön perustaja Hannu Tukiainen jatkaa yhtiön operatiivisena johtajana ja hallituksen jäsenenä.

”Olen hyvin innoissani mahdollisuudesta päästä jatkamaan Ecolanin kehittämistä yhä vahvemmaksi toimijaksi kiertotalouden kiehtovalla pelikentällä”, toteaa toimitusjohtaja Juha Ahvenainen.

Kiertotalous on nopeasti kehittyvä toimiala, jossa Ecolan on osoittanut olevansa yksi idearikkaimmista ja osaavimmista yrityksistä. Korona Investin omistusaikana yhtiön toiminta on laajentunut uusille liiketoiminta-alueille ja sen liikevaihto on kasvanut muutamassa vuodessa yli kaksinkertaiseksi.

”Yhtiön johdon vahvistaminen mahdollistaa yhtiölle tarjottujen liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämisen aiempaa paremmin. Toimitusjohtajan valinnan yhteydessä Korona Invest päätti 1,2 milj. euron sijoituksesta yhtiön kasvun rahoittamiseksi”, kertoo Ecolan Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

 

Lisätietoja:

Ecolan Oy
Toimitusjohtaja Juha Ahvenainen, puh. +358 40 83 82 038
juha.ahvenainen@ecolan.fi

Korona Invest Oy
Toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki, puh. +358 50 337 6969
vesa.lehtomaki@koronainvest.fi

 

Ecolan Oy on vastuullinen kotimainen kiertotalousyhtiö, jonka juuret ovat metsien lannoituksissa ja puutuhkan hyödyntämisessä lannoitteena. Yhtiöllä on toimintaa Viitasaarella, Liperissä, Kuopiossa ja Nokialla. Yhtiö valmistaa Ecolan® Agra luomulannoitteita, Ecolan® Silva metsälannoitteita ja Ecolan® Infra uusiomateriaaleja. www.ecolan.fi

Korona Invest Oy on yrittäjävetoisesti toimiva pääomarahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2–20 milj. euron suuruisen kasvuvaiheen yritysten rahoittamiseen. www.koronainvest.fi

Lue lisää

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström.