JIS-Automation ja Integrio yhdistävät osaamisensa rakennusautomaatiossa ja älykkäässä talotekniikassa

Jaa

Rakennusautomaatiojärjestelmien ja -teknologioiden erikoisosaajayritykset JIS-Automation Oy ja Integrio Oy ovat yhdistäneet voimansa. Yhteisenä tavoitteena on kasvaa tulevina vuosina sektorin parhaaksi yhtiöksi.

”Haluamme JIS-Automationissa tarjota asiakkaidemme tarpeisiin parasta laatua huipputekijöiltä. Olemme erittäin innoissamme yhdistämään voimamme Integrion huippuasiantuntijoiden kanssa rakennusautomaatiossa sekä siihen liittyvissä integraatioissa ja teknologioissa.”, kertoo JIS-Automationin toimitusjohtaja Jouni Isokivi.

Yhdistymisen taustalla on molempien yhtiöiden kasvuhalukkuus ja yhteinen tavoite yhdistää sektorin parhaat tekijät. Yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat nykyisissä rooleissaan ja omistajina.

”Meillä molemmilla on vahva tahtotila kehittyä ja kehittää alaa, jolloin voimien yhdistäminen on luontevaa. JIS-Automation on meille ennestään tuttu luottopelaaja jo vuosien ajalta. Kasvavien resurssien avulla voimme yhdessä panostaa voimakkaasti palveluidemme kehittämiseen ja uusien huippuosaajien löytämiseen.”, sanoo Integrion toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi.

Lisätietoja:
JIS-Automation Oy
toimitusjohtaja Jouni Isokivi
puh. 040 062 5508
etunimi.sukunimi(a)jis.fi
www.jis.fi

Integrio Oy
toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi
puh. 040 020 1873
etunimi.sukunimi(a)integrio.fi
www.integrio.fi

JIS-Automation Oy on rakennusautomaatio-, teollisuus- ja sairaalateknisiin järjestelmiin erikoistunut yritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Pirkkalassa, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. JIS työllistää noin 130 sähkö- ja automaatioteknologioiden ammattilaista.

Integro Oy on rakennusautomaation sekä siihen liittyvien integraatioiden ja teknologioiden asiantuntijayritys toimipaikkoinaan Tampere, Vantaa ja Oulu.

Lue lisää

JIS-Automation ja DDC-Tekniikka yhdistävät voimansa

JIS-Automation laajentaa rakennusautomaation osaamistaan ostamalla rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys DDC-Tekniikan. Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle. “Alkavana vuonna panostamme erityisesti palveluliiketoiminnan kasvattamiseen. DDC:llä on erittäin hyvä pohja ja osaaminen tätä

Tänä jouluna tuemme Mieli ry:n toimintaa

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneille. Paketoimme tämän vuoden joulumuistamiset äärettömän merkitykselliseen ja tärkeään muotoon, jolla tuetaan nuorten mielenterveystyötä. MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö,

Scroll to Top