JIS-Automation ja Integrio yhdistävät osaamisensa rakennusautomaatiossa ja älykkäässä talotekniikassa

Jaa

Rakennusautomaatiojärjestelmien ja -teknologioiden erikoisosaajayritykset JIS-Automation Oy ja Integrio Oy ovat yhdistäneet voimansa. Yhteisenä tavoitteena on kasvaa tulevina vuosina sektorin parhaaksi yhtiöksi.

”Haluamme JIS-Automationissa tarjota asiakkaidemme tarpeisiin parasta laatua huipputekijöiltä. Olemme erittäin innoissamme yhdistämään voimamme Integrion huippuasiantuntijoiden kanssa rakennusautomaatiossa sekä siihen liittyvissä integraatioissa ja teknologioissa.”, kertoo JIS-Automationin toimitusjohtaja Jouni Isokivi.

Yhdistymisen taustalla on molempien yhtiöiden kasvuhalukkuus ja yhteinen tavoite yhdistää sektorin parhaat tekijät. Yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat nykyisissä rooleissaan ja omistajina.

”Meillä molemmilla on vahva tahtotila kehittyä ja kehittää alaa, jolloin voimien yhdistäminen on luontevaa. JIS-Automation on meille ennestään tuttu luottopelaaja jo vuosien ajalta. Kasvavien resurssien avulla voimme yhdessä panostaa voimakkaasti palveluidemme kehittämiseen ja uusien huippuosaajien löytämiseen.”, sanoo Integrion toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi.

Lisätietoja:
JIS-Automation Oy
toimitusjohtaja Jouni Isokivi
puh. 040 062 5508
etunimi.sukunimi(a)jis.fi
www.jis.fi

Integrio Oy
toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi
puh. 040 020 1873
etunimi.sukunimi(a)integrio.fi
www.integrio.fi

JIS-Automation Oy on rakennusautomaatio-, teollisuus- ja sairaalateknisiin järjestelmiin erikoistunut yritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Pirkkalassa, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. JIS työllistää noin 130 sähkö- ja automaatioteknologioiden ammattilaista.

Integro Oy on rakennusautomaation sekä siihen liittyvien integraatioiden ja teknologioiden asiantuntijayritys toimipaikkoinaan Tampere, Vantaa ja Oulu.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top