Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi Pasi Lehtinen

Jaa

Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2020 alkaen yhtiön perustajaosakas Pasi Lehtinen, joka on työskennellyt sijoitusjohtajana Korona Investissä vuodesta 2006. Pasi on ollut päävastuullinen useissa ensisijoituksissa, kohdeyhtiöiden kasvattamisessa ja kannattavissa irtautumisissa.

Korona Investin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja yrityksen perustajaosakas Vesa Lehtomäki jatkaa yhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja Senior Advisorina tukien kollegoitaan. Korona Investissä on totuttu aktiiviseen kehittämiseen ja olemme jatkossakin kokonaisvaltainen ja luotettava kumppani sijoittajillemme ja rahastojemme kohdeyrityksille.

Pasi Lehtinen ja Vesa Lehtomäki perustivat yhtiön yhdessä syksyllä 2006. Korona Invest on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka on kerännyt pääomia yhteensä 155 miljoonaa euroa nostamiinsa kolmeen rahastoon ja sijoittanut yhteensä 29 yhtiöön toimintansa aikana. Etsimme aktiivisesti uusia kokoluokaltaan 2-20 miljoonan euron liikevaihtoisia yhtiöitä uusiksi kohdeyhtiöiksi.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top