Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi Pasi Lehtinen

Jaa

Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2020 alkaen yhtiön perustajaosakas Pasi Lehtinen, joka on työskennellyt sijoitusjohtajana Korona Investissä vuodesta 2006. Pasi on ollut päävastuullinen useissa ensisijoituksissa, kohdeyhtiöiden kasvattamisessa ja kannattavissa irtautumisissa.

Korona Investin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja yrityksen perustajaosakas Vesa Lehtomäki jatkaa yhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja Senior Advisorina tukien kollegoitaan. Korona Investissä on totuttu aktiiviseen kehittämiseen ja olemme jatkossakin kokonaisvaltainen ja luotettava kumppani sijoittajillemme ja rahastojemme kohdeyrityksille.

Pasi Lehtinen ja Vesa Lehtomäki perustivat yhtiön yhdessä syksyllä 2006. Korona Invest on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka on kerännyt pääomia yhteensä 155 miljoonaa euroa nostamiinsa kolmeen rahastoon ja sijoittanut yhteensä 29 yhtiöön toimintansa aikana. Etsimme aktiivisesti uusia kokoluokaltaan 2-20 miljoonan euron liikevaihtoisia yhtiöitä uusiksi kohdeyhtiöiksi.

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top