Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi Pasi Lehtinen

Jaa

Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2020 alkaen yhtiön perustajaosakas Pasi Lehtinen, joka on työskennellyt sijoitusjohtajana Korona Investissä vuodesta 2006. Pasi on ollut päävastuullinen useissa ensisijoituksissa, kohdeyhtiöiden kasvattamisessa ja kannattavissa irtautumisissa.

Korona Investin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja yrityksen perustajaosakas Vesa Lehtomäki jatkaa yhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja Senior Advisorina tukien kollegoitaan. Korona Investissä on totuttu aktiiviseen kehittämiseen ja olemme jatkossakin kokonaisvaltainen ja luotettava kumppani sijoittajillemme ja rahastojemme kohdeyrityksille.

Pasi Lehtinen ja Vesa Lehtomäki perustivat yhtiön yhdessä syksyllä 2006. Korona Invest on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka on kerännyt pääomia yhteensä 155 miljoonaa euroa nostamiinsa kolmeen rahastoon ja sijoittanut yhteensä 29 yhtiöön toimintansa aikana. Etsimme aktiivisesti uusia kokoluokaltaan 2-20 miljoonan euron liikevaihtoisia yhtiöitä uusiksi kohdeyhtiöiksi.

Lue lisää

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Haluamme lämpimästi kiittää yrityksen perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Kalle Lahervoa kuluneista vuosista osana rohkeasti kasvanutta valtakunnallista autokouluketjua. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 2.5.2023 alkaen Mia Lindström.