Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi Pasi Lehtinen

Jaa

Korona Investin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2020 alkaen yhtiön perustajaosakas Pasi Lehtinen, joka on työskennellyt sijoitusjohtajana Korona Investissä vuodesta 2006. Pasi on ollut päävastuullinen useissa ensisijoituksissa, kohdeyhtiöiden kasvattamisessa ja kannattavissa irtautumisissa.

Korona Investin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja yrityksen perustajaosakas Vesa Lehtomäki jatkaa yhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja Senior Advisorina tukien kollegoitaan. Korona Investissä on totuttu aktiiviseen kehittämiseen ja olemme jatkossakin kokonaisvaltainen ja luotettava kumppani sijoittajillemme ja rahastojemme kohdeyrityksille.

Pasi Lehtinen ja Vesa Lehtomäki perustivat yhtiön yhdessä syksyllä 2006. Korona Invest on sen henkilöstön omistama pääomasijoitusyhtiö, joka on kerännyt pääomia yhteensä 155 miljoonaa euroa nostamiinsa kolmeen rahastoon ja sijoittanut yhteensä 29 yhtiöön toimintansa aikana. Etsimme aktiivisesti uusia kokoluokaltaan 2-20 miljoonan euron liikevaihtoisia yhtiöitä uusiksi kohdeyhtiöiksi.

Lue lisää

Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrlQ -liiketoimintaa

Leanware vahvistaa Elisan teollisten ohjelmistojen kansainvälistä Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Yrityskauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan vuoden 2024 toisella neljänneksellä.  Yrityskauppa toteuttaa Elisan kansainvälisten digitaalisten palveluiden strategiaa, vauhdittaa Elisa

Scroll to Top