Korona Invest on tehnyt enemmistösijoituksen uuteen henkilöstöalan kokonaisuuteen

Jaa

Korona Investin hallinnoima rahasto muodostaa uuden merkittävän henkilöstöalan toimijan yhdistämällä Go On franchising ketjun ja Feelback Groupin asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuspalvelut.

 

Go On ketjulla ja Feelback Groupilla on pitkät toimintahistoriat ja laajat valtakunnalliset asiakaskuntansa. Go On ketju toimii franchising yrittäjiensä vetäminä valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla. Sen toimintaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja muutosturvavalmennukset. Feelbackin tutkimuspalvelut yhdistettynä Go Onin palveluiden kanssa vahvistavat ja lisäävät nykyisten sekä uusien asiakkuuksien kilpailukykyä entistä paremmin.

”Go On ketjun tavoitteena on tukea ketjuyrittäjiään uusilla palveluilla heidän loppuasiakkaiden henkilöstöhaasteiden ratkaisuissa. Nyt saamme samalla kertaa monipuolisen tutkimusnäyttöön perustuvan palveluvalikoiman yrittäjillemme sekä useita palveluyhtiöitä jatkuvan kasvumme tueksi.” kertoo Go On Groupin toimitusjohtajana aloittava Janne Korhonen.

Feelback Groupin toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen näkee yhdistymisen Go On ketjun kanssa tärkeänä askeleena. Korona Investin mukaantulo puolestaan mahdollistaa toiminnan monipuolistamisen ja kyvyn luoda vahvoja strategiapolkuja tulevaisuuteen. ”Uskon, että laaja-alaisen tietotaidon ja kokemuksen avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä vahvemman mahdollisuuden menestykseen.”

”Go On ketjun vahva kasvu ja toimintakulttuuri sekä Feelbackin tiedolla johtamiseen perustuvat tutkimuspalvelut mahdollistavat monipuolisen palveluvalikoiman organisaatioiden kehittämiseksi. Meille on tärkeää, että molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat kanssaomistajina yhteisten kasvutavoitteidemme toteuttamisessa.” toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

 

Lisätietoja:

Kimmo Salminen, Go On ketju, puh. 0400 752 150

Pekka Ruuskanen, Feelback Group, puh. 0400 688 699

Pasi Lehtinen, Korona Invest, puh. 050 387 3196

 

Go On ketju

Go On ketju on yksi johtavista henkilöstövuokrausalan toimijoista Suomessa yli 20 toimipisteellään. Ketjun liikevaihto oli vuonna 2021 yli 45 miljoonaa euroa ja se työllistää vuosittain n. 6000 työntekijää eri toimialoille. Go On ketjun työntekijöistä 93 % suosittelee tuttavilleen työskentelyä Go Onin kautta.

 

Feelback

Feelback Group on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 yli 3 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 50 osaajaa neljässä eri toimipaikassa. Yhtiön monipuoliset palvelut jaetaan asiakaskokemukseen, henkilöstökokemukseen, johtamiskokemukseen ja tiedonkeruupalveluihin.

 

Korona Invest

Korona Invest on vuodesta 2006 alkaen pieniin ja keskisuuriin yrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja. Korona Invest on kerännyt rahastoihinsa 235 miljoonaa euroa. Sijoittajina rahastoissa ovat suomalaiset instituutiot, yhteiskuntavastuulliset rahastot ja säätiöt sekä perheomisteiset sijoitusyhtiöt ja avainhenkilöt.

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top