Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jaa

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä.

Helenius toimii piilaaksolaisen Palo Alto Networksin Data Science & Analytics -toiminnoista vastaavana johtajana, ja hän on ollut mukana kasvattamassa Palo Alto Networksia S&P 500 -kokoluokan yhtiöksi jo vuosikymmenen ajan.

”Liityn innolla mukaan Korona Investin Advisory Boardiin ja koen erittäin mielenkiintoiseksi mahdollisuudeksi päästä työskentelemään pk-sektorin kasvuyhtiöiden kanssa. Uskon, että pystyn käytännön teknisellä osaamisellani ja vuosien kokemuksella tuomaan uusia ajatuksia ja käytäntöjä Korona Investin kohdeyhtiöiden kehitykseen”, sanoo Helenius.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Jeren mukaan Korona Investin tiimiin! Jere on pitkään työskennellyt globaalilla huipulla analytiikan ja tekoälyn parissa. Jere tuo Korona Investille erinomaista lisäosaamista tekoälyn mahdollisuuksien hahmottamiseen sekä hyödyntämiseen kohdeyhtiöidemme liiketoiminnan kehityksessä”, kertoo Korona Investin sijoitusjohtaja Matti Kangas.

Korona Invest on vuonna 2006 perustettu suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka on erikoistunut keskisuurten ja pienten yhtiöiden buyout- ja kasvusijoituksiin. Korona Invest on kerännyt neljään rahastoon yhteensä 235 miljoonan euron pääomat ja se tekee enemmistö- ja vähemmistösijoituksia toimialariippumattomasti.

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top