Espoon suurin Autokoulu Safiiri osaksi Epic Autokoulua

Jaa

Epic Autokoulu Oy ja Storge Oy ovat 14.7.2020 toteuttaneet kaupan, jonka myötä Autokoulu Safiiri ja Kirkkonummen Autokoulu Pro siirtyy osaksi Epic Autokoulu -konsernia. Autokoulu Safiirin ja Pro:n toiminta säilyy brändin, henkilökunnan ja toimitilojen osalta ennallaan. Toimintamalleihin sekä palveluihin tulee asiakaskokemuksia parantavia uudistuksia ja lisäksi palveluvalikoima laajenee ja monipuolistuu. Vanhat ja uudet asiakkaamme pääsevät jatkossa nauttimaan Autokoulu Safiirin ja Pro:n laadukkaasta liikenneopetuksesta sekä uusista moderneista palveluista, kuten ympäri vuorokauden toimivasta varausjärjestelmästä sekä pedagogisesti edistyksellisistä ajosimulaattoreista.

Kaupan myötä Epic Autokoulu vahvistaa markkinaosuuttaan ja osaamistaan Uudellamaalla, sekä kasvattaa resurssejaan myös tulevaisuuden kasvusuunnitelmien toteuttamiseen. Yhtiö jatkaa entistä vahvemmin jo aikaisemmin valitulla uralla, jossa yhtiö toimii vahvana asiantuntijana kuljettajakoulutusalalla.

Nyt toteutettu järjestely mahdollistaa uuden kokonaisuuden kasvun entistäkin vahvempana. Yhdessä Epic Autokoulu sekä Autokoulu Safiiri ja Pro tarjoavat asiakkaille entistä laajemmat palvelut, joita kehitetään jatkuvasti laadun ja positiivisen asiakaskokemuksen ollessa toiminnan kulmakiviä.

”Olemme persoonallinen, yksilöihin perustuva ja luotettava yhtiö, joka haluaa omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että suomalainen liikenneturvallisuus kehittyy positiivisempaan suuntaa. Olemme iloisia, että saimme Storge Oy:n Autokoulu Safiirin tukemaan yrityksen kasvutavoitteita ja lisäämään konsernin osaamista”, sanoo Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja, Kalle Lahervo.

”Autokoulu Safiiri on Espoon suurin ja tunnetuin autokoulu, joka on kouluttanut turvallisia kuljettajia liikenteeseen jo vuodesta 1984. Autokoulualan murroksen kiihtyessä, olen valtavan iloinen, että Safiiri ja upeat työntekijämme saivat uuden kodin juuri Epic Autokoulusta. Epic ja Safiiri jakavat samanlaisen arvopohjan ja olen varma, että Safiiri tulee kasvamaan ja kehittymään entisestään uuden omistajan myötä”, sanoo Storge Group Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja, Kai Vallineva.

Epic Autokoulu on vuonna 2013 Turussa perustettu moderni autokoulu- ja kuljettajakoulutusalan toimija. Digitalisaatioon vahvasti panostava Epic Autokoulu on tunnettu värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan sekä edistyksellisistä ajosimulaattoreista. Vuositasolla konsernin kautta ajokortin saa yli kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. Yhtiön liikevaihto 2019 päättyvällä tilikaudella oli noin 9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita yli 70 toimipisteellä.

Autokoulu Safiiri on yrittäjävetoisesti toimiva autokouluketju, joka on perustettu Espoossa 1984. Safiirin kautta ajokorttinsa hankkii vuosittain yli 2.000 oppilasta ja yhtiö on markkinajohtaja toiminta-alueellaan.

Kirkkonummen Autokoulu Pro on tarjonnut kuljettajakoulutusta Kirkkonummella jo vuodesta 1977. Kirkkonummen Autokoulu Pro on osa Autokoulu Safiiria.

 

Lisätietoja:
Kalle Lahervo, toimitusjohtaja, Epic Autokoulu Oy,
puh. +358 45 158 3777, kalle.lahervo@epicautokoulu.fi

Matti Kangas, sijoitusjohtaja, Korona Invest Oy,
puh. +358 50 377 3230, matti.kangas@koronainvest.fi

Lue lisää

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi

Jere Helenius on kutsuttu Korona Investin Advisory Boardin jäseneksi toukokuusta 2024 alkaen. Heleniuksella on laaja-alaista kokemusta ja erikoisosaamista tiedolla ja datalla johtamisesta, analytiikasta sekä tekoälyn hyödyntämisestä. Helenius toimii piilaaksolaisen Palo

Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä. Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja

Scroll to Top