MV-Jäähdytys laajentaa toimintaansa Turun seudulle Enertest Oy:n yrityskaupalla

Jaa

Kylmän ja kuuman erikoisosaaja MV-Jäähdytys vahvistaa palveluitaan ja laajentaa toimintaansa Turun seudulle Enertest Oy:n yrityskaupan myötä.

Enertest Oy on Varsinais-Suomen alueella toimiva jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen ammattilainen, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1985. Yhtiön omistaja-yrittäjät jatkavat nykyisissä tehtävissään ja yhdistymisen myötä molemmat yritykset palvelevat asiakkaitaan entistä laajemmalla alueella ja vahvistuneella palvelukokonaisuudella.

Olemme erittäin iloisia toteutetusta järjestelystä ja sen luomista mahdollisuuksista palvella asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella. Yhdessä Enertestin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme vahvan palvelukokonaisuuden kylmä- ja kuumalaitteiden huolto-, asennus- ja korjauspalveluissa sekä jäähdytys-, lämmitys- ja automaatiojärjestelmissä. Toivotamme uudet kollegamme innolla tervetulleiksi meille vahvistamaan tiimiämme”, kertoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Toteutetun järjestelyn myötä pystymme yhdistämään kahden perinteikkään ja tunnetun kylmäalan yhtiön voimavarat ja osaamisen. MV-Jäähdytyksen ja Enertestin samanlaiset arvot, henkilöstön arvostaminen ja täydentävät erikoisosaamisalueet mahdollistavat meille aiempaa laajemman asiakasryhmän palvelemisen entistä kokonaisvaltaisemmin. Olemme erittäin tyytyväisiä toteutettuun järjestelyyn ja mahdollisuuteen liittyä osaksi yhteistä kasvusuunnitelmaa”, sanoo Enertestin toimitusjohtaja Tatu Salminen.

MV-Jäähdytys on suomalainen kylmän ja kuuman erikoisosaaja, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Varsinais-Suomessa. Työllistämme yhteensä lähes 150 alan ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme merkkiriippumattomasti 24/7. Meidät tavoittaa vanhoista tutuista numeroistamme sekä valtakunnallisesta numerosta 020 7861 900 (24h), nyt entistäkin laajemmin ja vahvemmalla kokoonpanolla!
www.mv-jaahdytys.fi

Lisätietoja:
MV-Jäähdytys Oy
toimitusjohtaja Lasse Virkki
puh. 0400 580 447, etunimi.sukunimi(a)mv-jaahdytys.fi
www.mv-jaahdytys.fi

Enertest Oy
toimitusjohtaja Tatu Salminen
puh. 0400 825 140, etunimi.sukunimi(a)enertest.fi
www.enertest.fi

Lue lisää

SC SOFTWARE VAHVISTAA KASVUAAN KORONA INVESTIN TUELLA

Suomalainen ohjelmistotalo SC Software Oy ja kotimainen pääomasijoitusyhtiö Korona Invest ovat sopineet omistusjärjestelystä, jossa Korona Investin hallinnoima rahasto tulee SC Softwaren enemmistöomistajaksi. SC Softwaren avainhenkilöt jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä

Scroll to Top