Kaisa Ala-Laurila Innoflamen toimitusjohtajaksi

Jaa

Kaisa Ala-Laurila on valittu Innoflame Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Innoflamen pitkäaikainen toimitusjohtaja ja perustaja Sami Savela siirtyy johtamaan yhtiön myyntiä.

Innoflamen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on nimitetty FM Kaisa Ala-Laurila. Hän siirtyy tehtävään Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan paikalta. Ala-Laurila on työskennellyt aiemmin muun muassa A-lehtien toimitusjohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.10.2024.

Nykyinen toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja KTM Sami Savela siirtyy omasta toiveestaan yhtiön myyntijohtajaksi. Hän jatkaa edelleen yhtiön yhtenä pääomistajana.

”Innoflame on todella mielenkiintoisessa vaiheessa oleva kasvuyritys, jossa näen valtavasti potentiaalia. Yhtiöstä välittyvä energia, vahva osaaminen ja aito asiakaslähtöisyys vakuuttivat minut siitä, että haluan olla osa tätä tarinaa. Uskon, että osaamiseni ja kokemukseni tukevat Innoflamen johtamisen ja yrityskulttuurin kehittämistä yhtiön seuraavissa vaiheissa”, sanoo Ala-Laurila.

Savela on kehittänyt yhtiötä yli 25 vuoden ajan toimitusjohtajana. Hän haluaa nyt yhtiön kasvaessa käyttää enemmän aikaa asiakastyöhön ja myynnin tukemiseen.

”Saan eniten iloa siitä, että voin auttaa asiakasta tekemään asioita helpommin ja tehokkaammin verkkokaupparatkaisujemme avulla. Tästä hyvä esimerkki on asiakkaalle räätälöity HR-lahjojen verkkokauppa, jonka avulla henkilöstön muistaminen on vaivatonta. Lisäksi olen mielissäni siitä, että saan olla jatkossa enemmän sparraamassa ja tukemassa myyntimme ammattilaisia.”

”Innoflame saa Kaisasta erittäin kokeneen ja energisen toimitusjohtajan. Olen luottavainen, että Kaisa pystyy rakentamaan Innoflamesta kansainvälisen kasvuyhtiön”, sanoo Savela.

Lue lisää

Go On -konserni laajenee – Promenade Insight osaksi Innolinkiä

Promenade Insight vahvistaa entisestään Feelbackin ja Innolinkin yhdistymisestä muodostunutta johtavaa suomalaista tutkimustaloa. Asiakasorganisaatioille entistä laajempi, saumaton tutkimuspalvelujen kokonaisuus mahdollistaa varmemman päätöksenteon ja liiketoiminnan kehittämisen. Innolink Research Oy on ostanut henkilöstötutkimuksiin sekä

Kaisa Ala-Laurila Innoflamen toimitusjohtajaksi

Kaisa Ala-Laurila on valittu Innoflame Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Innoflamen pitkäaikainen toimitusjohtaja ja perustaja Sami Savela siirtyy johtamaan yhtiön myyntiä. Innoflamen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on nimitetty FM Kaisa Ala-Laurila. Hän siirtyy

Scroll to Top