Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Kirkkonummen suurin eläinlääkäriasema Vetset on siirtynyt yrityskaupan myötä osaksi Omaeläinklinikkaa.
Eläinlääkäriasema Vetsetissä toimii kaikkiaan neljä eläinlääkäriä ja neljä eläintenhoitajaa. Yritysjärjestely ei aiheuta muutoksia eläinlääkärien tai eläintenhoitajien asemaan. Yrityskaupan jälkeen Omaeläinklinikalla on 11 eläinlääkäriasemaa koko Suomen alueella.

Toimintamme laajentuminen Kirkkonummelle on Omaeläinklinikalle merkittävä asia. Eläinlääkäriasema Vetset on tunnetuin ja isoin eläinlääkäriasema Kirkkonummella. Asiakkaat luottavat siellä toimivien ammattilaisten osaamiseen ja potilassuhteet ovat pitkäaikaisia. Toinen perustaja Päivi Vanhapelto on myös valtakunnallisesti tunnettu silmätautien erikoisosaaja, joka on hienoa saada mukaan joukkoomme. Olemme valmiita laajentamaan toimintaamme harkitusti jatkossakin, koska uskomme että eläinlääkärialalla on tilaa toimijalle, joka haluaa vähentää asiakkaiden huolia ja tuottaa sujuvia palveluita, joiden kohdalla asiakkaat kokevat saavansa hinnalle vastinetta”, kertoo Omaeläinklinikan toimitusjohtaja Kustaa Piha.

On hienoa, että pääsemme yhteistyöhön Omaeläinklinikan kanssa. Omaeläinklinikka on meille juuri oikea kumppani, koska heillä on käytännönläheinen ote tekemäämme työhön, jossa asiakkaat – eläimet ja heidän omistajansa – ovat aina etusijalla.
Meille oli myös tärkeää, että he ymmärtävät kliinistä hoitotyötä ja mitä sen hyvin tekeminen vaatii. Halusimme myös varmistaa, että potilaista huolehditaan pitkällä aikavälillä. Siirtyminen osaksi Omaeläinklinikkaa tuo meille uusia voimavaroja mm. toimipisteen siirtämiseen isompiin tiloihin Kirkkonummella”, kertoo Eläinlääkäriasema Vetsetin vastaava eläinlääkäri Päivi Vanhapelto.


Lisätietoja:
Kustaa Piha, toimitusjohtaja, Omaeläinklinikka, puh. 050 359 6835, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päivi Vanhapelto, perustaja, Eläinlääkäriasema Vetset, puh. 09 295 9000, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Omaeläinklinikka on kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 11 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on yli 10 milj. euroa vuodessa ja se työllistää yli 140 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. 24/7 eläinlääkäripäivystys on neljällä paikkakunnalla.

www.omaelainklinikka.fi

Ajankohtaista

Ylös