Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Yhdistyminen mahdollistaa vahvan kasvun ja uusia ratkaisuja kiinteistönomistajille

Korjausrakentamisen markkinoilla on tilaa vahvalle erikoisosaajalle. Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy ovat tänään solmineet merkittävän yrityskaupan vahvistaakseen osaamistaan ja kasvattaakseen liiketoimintaansa korjaus- ja uudisrakentamisessa. Robert Rakennus Oy:n omistajat jatkavat ESLK-konsernin merkittävinä omistajina yrityskaupan jälkeen.

Yhtiöillä on toisiaan täydentävät liiketoiminta- ja osaamisalueet. Lähiökunnostajat on erikoistunut vaativiin julkisivujen perusparannuksiin ja Robert Rakennuksella on erinomainen osaaminen vaativien muuraus- ja rappaustöiden sekä erilaisten julkisivurakenteiden toteuttamisesta. Yhteisenä tavoitteena on isojen kilpailijoiden haastaminen tehokkailla toimintamalleilla ja laajentuminen uusille markkina-alueille. Yhdistyminen vahvistaa resursseja ja mahdollistaa vahvan kasvun valittujen liiketoiminta-alueiden johtavaksi toimijaksi.

Korjausrakentamisen tuotannon arvo oli viime vuonna 12,2 miljardia euroa ja ylitti uudisrakentamisen tuotannon arvon jo kolmatta vuotta peräkkäin. Olemassa olevan rakennuskannan korjaustarpeet ylläpitävät tasaista kasvua yllä vielä seuraavalle vuosikymmenelle ja luo edellytykset erikoisosaajien uusille ratkaisuille.

Uusien omistajayrittäjien kanssa pystymme helposti kaksinkertaistamaan liikevaihtomme muutamassa vuodessa”, kommentoi Suomen Lähiökunnostajien toimitusjohtaja Janne Sievänen.

Yritysjärjestelyn jälkeen pystymme tarjoamaan ketterästi kustannustehokkaita vaihtoehtoja myös suurimmille kiinteistönomistajille. Yritysjärjestely luo hyvät edellytykset kasvulle kumppaneidemme osaamisen ja verkostojen avulla”, sanoo Robert Rakennuksen toimitusjohtaja Matti Kuokkanen.

Olemme onnistuneet löytämään osaavat yrittäjät, joiden kanssa on ilo kehittää uusia toimintamalleja kiinteistönomistajien kunnossapitohaasteiden ratkaisemiseksi,” kertoo Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.


Suomen Lähiökunnostajat Oy on yksi merkittävimmistä julkisivujen perusparannusten palveluntarjoajista Etelä-Suomessa. Yhtiön tärkeimmät asiakkaat ovat kasvukeskuksissa sijaitsevat vuokratalo-, asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt sekä isännöitsijätoimistot. Yhtiön liikevaihto kuluvalla tilikaudella on 12 milj. euroa.

Robert Rakennus Oy on vuonna 2011 perustettu vaativien muuraustöiden, rappausten, julkisivusaneerausten ja pellitystöiden asiantuntija. Yhtiön muurausperinteet juontavat juurensa 1800-luvulle. Yhtiön liikevaihto kuluvalla tilikaudella on 14 milj. euroa.

Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen.


Lisätietoja:

Suomen Lähiökunnostajat Oy
Toimitusjohtaja Janne Sievänen
puh. 050 591 2340, etunimi.sukunimi(a)lahiokunnostajat.fi

Robert Rakennus Oy
Toimitusjohtaja Matti Kuokkanen
puh. 050 378 2055, etunimi.sukunimi(a)robertrakennus.fi

Korona Invest Oy
Toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki
puh. 050 337 6969, etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi

 

Ajankohtaista

Ylös