Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Monipuolisia terapiapalveluja tuottava Sanamaailma Oy on 30.9.2016 allekirjoitetulla sopimuksella liittynyt osaksi Evantia -konsernia.

Voimakkaassa kasvussa oleva kommunikointitalo Evantia pitää nyt sisällään kommunikoinnin koko kirjon kommunikointitarpeen kartoituksesta kuntoutukseen sekä tulkkauspalveluihin. Yksilöllinen palvelumuotoilu muodostaa vahvan pohjan Evantian toiminnalle.


- Sanamaailman jatkuva halu kehittyä ja kasvusuunnitelmat kaipasivat sopivaa kumppania. Evantia -konsernin toteuttamat palvelukokonaisuudet ja arvot sopivat hyvin yhteen Sanamaailman arvojen kanssa. Asiakkaamme tulevat hyötymään erityisesti yksilöidyn terapiaosaamisen ja AAC -menetelmien yhdistelmästä, toteaa Sanamaailman toimitusjohtaja Merja Mäenpää.
- Sanamaailman osaaminen täydentää upealla tavalla Evantiassa valmiina olevaa palvelujen kokonaisuutta.
Tunnuslauseemme "Kommunikointi kuuluu kaikille" saa nyt entistä syvemmän sisällön. Asiakkaamme saavat kaikki kommunikoinnin palvelut, mukaan lukien puheterapian ja toimintaterapian, saman katon alta. Tulemme myös rekrytoimaan runsaasti lisää terapeutteja, kertoo Evantian toimitusjohtaja Timo Heiskala.


Evantia Oy

Evantia -konserni on johtava vammaisten tulkkauspalveluiden tuottaja. Tuotamme ja kehitämme tulkkaus-, välitys- ja terapiapalveluja itsenäisen selviytymisen ja kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien edistämiseksi Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi kehitämme ja myymme moderneja välineitä kommunikointiin ja tuotamme kommunikoinnin opetusja
ohjauspalveluja eri ikäryhmille.

Sanamaailma Oy

Sanamaailma tuottaa monipuolisia palveluita kommunikaatiohäiriöisille lapsille ja aikuisille sekä heidän perheilleen ja lähiympäristölleen. Puheterapeuttisen kuntoutuksen lisäksi tuotamme koulutusta, kursseja sekä asiakasperheille mahdollisuutta vertaistukeen ja monenlaisiin vapaa-ajan toimintoihin. Palveluihimme kuuluvat lisäksi toimintaterapia ja monimuototerapiat. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneillemme.


Lisätietoja:

Evantia Oy
Toimitusjohtaja Timo Heiskala
puh. 040 712 5061
etunimi.sukunimi(a)evantia.fi

Sanamaailma Oy
Toimitusjohtaja Merja Mäenpää
puh. 040 415 5162
etunimi.sukunimi(a)sanamaailma.fi


Ajankohtaista

Ylös