Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Korona Investin rahaston ja avainhenkilöiden omistama AAC Holding Oy ostaa kieli-, viestintä- ja koulutuspalveluiden tuottamiseen erikoistuneen TekMiL Oy:n. Konserniin kuuluvat jatkossa AAC Global Oy, TekMiL Oy ja Ruotsissa toimiva AAC Global Ab.

AAC Global Oy on Suomen johtava käännös- ja lokalisointipalveluiden tuottaja. Palveluihin kuuluvat lisäksi sisällöntuotannon palvelut, kieli- ja viestintäkoulutus sekä tulkkauspalvelut. Tytäryhtiö AAC Global Ab on merkittävä toimija Ruotsin käännös- ja lokalisointipalvelumarkkinoilla.

Pystymme uudessa kokoonpanossamme yhdessä TekMiLin kanssa luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme ja selkeää kilpailuetua. Palvelumme ovat kilpailukykyisiä ja meillä on erinomaisia asiakkaita. Yhdistyminen TekMiLin kanssa antaa AAC:lle hyvät edellytykset palvella nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä paremmin”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Mika Perttilä.

TekMiLin vahva brändi erityisesti kieli- ja kulttuurikoulutuksissa tulee jatkumaan yhdistymisen jälkeen koulutuspalveluiden saralla. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän uuteen kokonaisuuteen. Nykyiset ja tulevat asiakkaamme tulevat hyötymään molempien yritysten yhdistyvästä tarjoomasta”, sanoo Sari Kanti-Paul TekMiL Oy:stä.

TekMiL Oy:n entiset omistajat ja avainhenkilöt ovat sitoutuneita työskentelemään yhtiön menestyksen eteen jatkossakin ja jatkavat osakkaina AAC Holding Oy:ssä. Mika Perttilä on nimitetty TekMiL Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Sari Kanti-Paul jatkaa yhtiössä johtajana.
Olemme markkinajohtaja Suomessa ja merkittävä toimija Ruotsissa. Asemamme tulee edelleen vahvistumaan tämän yrityskaupan johdosta”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Vesa Lehtomäki.


AAC Global edistää asiakkaidensa menestystä kansainvälisillä markkinoilla auttamalla heitä viemään viestinsä perille. AAC Globalin palveluihin kuuluvat käännös- ja lokalisointipalvelut, sisällöntuotanto kaikkiin kanaviin, kieli- ja viestintäkoulutus sekä tulkkauspalvelut. Yhtiön liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli noin 15 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 120 ammattilaista sekä Suomessa että Ruotsissa.

TekMiL Oy on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka keskittyy työelämän kieli- ja kulttuurivalmennuksiin. Reilut 120 kouluttajaamme toteuttavat kieli- ja kulttuurikoulutuksia ammattitaitoisesti ja laadukkaasti 17 eri kielellä. Palveluihimme kuuluvat myös rekrytointitestaus-, käännös-, oikoluku- ja tulkkauspalvelut. Yhtiön liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli noin 1,6 miljoonaa euroa.


Lisätietoja:

AAC Global Oy
Mika Perttilä
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi(a)aacglobal.com
Puh.: +358 40 544 2325
www.aacglobal.com

TekMiL Oy
Sari Kanti-Paul
Johtaja
etunimi.sukunimi(a)tekmil.com
Puh.: +358 50 538 6243
www.tekmil.com

Korona Invest Oy
Vesa Lehtomäki
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi
Puh. +358 50 337 6969


Ajankohtaista

Ylös