Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Mehiläisen lastensuojelupalveluja tuottava tytäryhtiö Familar Oy on yrityskaupassa hankkinut 100 % omistusosuuden MilaPro Oy:stä. Familarin ja MilaPron yhdistyessä Suomeen syntyy osaamiseltaan ja monipuolisuudeltaan johtava yksityinen lastensuojelualan palveluntuottaja, joka työllistää noin 1000 ammattilaista.

MilaPro on laadukkaita ja asiantuntevia lastensuojelu- ja mielenterveyspalveluita tuottava yritys, jonka tarjonta kattaa kaikki lastensuojelupalvelut avopalveluista vaativan tason erityisyksiköihin saakka. Lastensuojelupalvelujen ohella MilaPro tuottaa myös muita hyvinvointiin liittyviä palveluja kuten asumisen tukipalveluja, työllistämistä tukevia palveluja ja neuropsykiatrista valmennusta. MilaPron liikevaihto vuonna 2015 oli n. 18,5 miljoona euroa ja henkilöstön määrä lähes 400. Yhtiön omistajiin kuuluvat Korona Investin Palvelurahasto I Ky, yhtiön johtoa sekä joukko yksityishenkilöitä.

Laadukkaana, monipuolisena ja vastuullisena palveluntuottajana alalla tunnettu MilaPro oli meille ensisijainen vaihtoehto, kun mietimme, mikä yritys parhaiten sopisi yhteen Familarin kanssa ja mahdollistaisi palvelujen kehittämisen parhaillaan käynnissä olevassa valtakunnallisessa sosiaali- ja terveydenhuollon murrosvaiheessa. MilaPron mukaantulon myötä pystymme jatkossa tarjoamaan kokonaisvaltaisen lastensuojelun palveluvalikoiman ja hoitoketjun useimmissa maakunnissa.”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell.

MilaPron tavoitteena on ollut kehittää mahdollisimman toimivia ja vaikuttavia keinoja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten, sekä perheiden auttamiseksi. Uskomme, että osana Familaria ja Mehiläistä pystymme tarjoamaan tätä yhteistä tavoitetta tukevia entistä monipuolisempia ja laadukkaampia kokonaisuuksia kunta-asiakkaillemme”, kommentoi MilaPron perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Mika Ingi. ”Olemme myös vakuuttuneita siitä, että osana isompaa kokonaisuutta pystymme paremmin turvaamaan työpaikat ja toiminnan jatkuvuuden SOTE-uudistuksen muokatessa koko toimialaa”, jatkaa Ingi.

”MilaPron liikevaihto on kasvanut omistusaikanamme kuusinkertaiseksi ja se on vakiinnuttanut paikkansa haastavassa murrosvaiheessa olevassa lastensuojelukentässä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme MilaPron toiminnalle teollisen ja pitkäjänteisen jatkajan Mehiläinen-konsernista”, kommentoi Palvelurahastoa hallinnoivan Korona Investin sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Yrityskaupan yhteydessä MilaPron henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä, eikä kaupalla ole vaikutusta olemassa oleviin asiakassuhteisiin.


Lisätietoja:

Korona Invest Oy

Sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen, 
puh 050 387 3196, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MilaPro Oy

Toimitusjohtaja Mika Ingi, 
puh. 040 758 7963, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


www.familar.fiwww.mehilainen.fiwww.milapro.fiwww.koronainvest.fi

Ajankohtaista

Ylös