Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto irtautui Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n omistuksesta tavoitteiden mukaisesti.

Korona Invest ja Sähkötaso Esitystekniikan toimitusjohtaja Esa Ranta-aho ovat sopineet myyvänsä yhtiön Caverion Suomi Oy:lle.

Vuonna 2005 perustettu Sähkötaso Esitystekniikka on kasvanut nopeasti ja on tänä päivänä Suomen johtava AV-ratkaisujen toimittaja. Korona Investin omistusaikana yhtiön liikevaihto kaksinkertaistui ja kannattavuus parantui huomattavasti. Samalla yhtiön työntekijämäärä kasvoi 28 henkilöön Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä.

Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n liikevaihto oli 12,9 milj. euroa 31.3.2016 päättyneellä tilikaudella.

Korona Invest on tukenut osaamisellaan yrityksen nopeaa kasvua. Muutos omistuksessa on luonnollinen vaihe Sähkötaso Esitystekniikan kehityksessä. Caverionin kanssa tehdyn yrityskaupan myötä meillä on mahdollisuus kasvaa osana kansainvälistä kiinteistötekniikkayhtiötä”, sanoo Sähkötaso Esitystekniikan toimitusjohtaja Esa Ranta-aho.

Sähkötaso Esitystekniikan orgaaninen kasvu on ollut voimakasta ja yhtiö on saavuttanut markkinajohtajan aseman Suomessa. Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseemme ja asetettujen sijoitustavoitteiden toteutumiseen. Yhtiön vauhdikasta kasvua on tuettu muun muassa vahvistamalla organisaatiota ja kehittämällä toiminnan laatua sekä tehokkuutta. Haluamme kiittää Sähkötaso Esitystekniikan henkilökuntaa ja osaavaa johtoa erinomaisesta työstä”, kommentoi Korona Investin sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Myyjien neuvonantajina toimivat PCA Corporate Finance sekä Asianajotoimisto Nordia.


Koronan tiedote SET irtautuminen 4.5.2016.pdf


Lisätietoja:

Sähkötaso Esitystekniikka Oy

toimitusjohtaja Esa Ranta-aho
puh. +358 400 530 510

www.sahkotasoesitystekniikka.fi

 

Korona Invest Oy

sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen
puh. +358 50 387 3196, etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi

www.koronainvest.fi

Ajankohtaista

Ylös