Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Korona Investin Palvelurahasto ja yhtiön avainhenkilöt ostivat kieli-, viestintä- ja koulutuspalveluiden tuottamiseen erikoistuneen AAC Global Oy:n Sanoma Oyj:ltä.

AAC Global Oy on Suomen johtava käännös- ja lokalisointipalveluiden tuottaja, jonka palveluihin kuuluvat lisäksi sisällöntuotannon palvelut, kieli- ja viestintäkoulutus sekä tulkkauspalvelut. Tytäryhtiö AAC Global Ab on merkittävä toimija Ruotsin käännös- ja lokalisointipalvelumarkkinoilla.

 ”Olen varma että pystymme yhdessä Korona Investin kanssa luomaan merkittäviä kasvun mahdollisuuksia AAC Globalille. Palvelumme ovat kilpailukykyisiä ja meillä on erinomaisia asiakkaita. Nämä yhdessä Koronan kanssa antavat AAC:lle seuraavan ja merkittävän kiihdyttimen valituissa markkinoissa ja palveluissa”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Mika Perttilä.

”AAC Global on markkinajohtaja Suomessa ja merkittävä toimija Ruotsissa. Yhtiöllä on erinomaista osaamista ja selkeästi tunnistettavat kilpailuedut. Digitalisoituminen ja toimialan murros luovat merkittäviä mahdollisuuksia yhtiön liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi. Haluamme olla tukemassa yhtiön johtoa kasvutarinan toteuttamisessa”, sanoo Koronan toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

AAC Global edistää asiakkaidensa menestystä kansainvälisillä markkinoilla auttamalla heitä viemään viestinsä läpi. AAC Globalin palveluihin kuuluvat käännös- ja lokalisointipalvelut, sisällöntuotanto kaikkiin kanaviin, kieli- ja viestintäkoulutus sekä tulkkauspalvelut. Yhtiön liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli noin 15 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 120 ammattilaista sekä Suomessa että Ruotsissa

Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto sijoittaa toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.


Lisätietoja:

AAC Global Oy

toimitusjohtaja Mika Perttilä
puh. 040 544 2325, etunimi.sukunimi(a)aacglobal.com

www.aacglobal.com

 

Korona Invest Oy

toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki
puh. 050 337 6969, etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi

www.koronainvest.fi

Ajankohtaista

Ylös