Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Ecolan® lannoitteista ja fill-R® kevytkiviaineksesta tunnetun kiertotalousyhtiö FA Forest Oy:n nimenmuutos on merkitty kaupparekisteriin 1.12.2015 ja yhtiön virallinen toiminimi on nyt Ecolan Oy.

Ecolan Oy:llä on jo yli 20 vuoden liiketoimintahistoria jonka juuret ovat puutuhkan hyödyntämisessä metsälannoitteena. Varsinkin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhtiö on tullut tunnetuksi Ecolan® lannoitteista ja lannoituspalvelustaan, joiden parissa tehty kehitys on pitänyt yhtiön kotimaisen ravinnekierrätyksen eturintamassa.

Viime vuosina liiketoimintaa on laajennettu maarakennuspuolelle hyödyntäen osin samaa teollisten sivuvirtojen käsittelyosaamista mitä tuhkalannoituksesta on vuosien mittaan saatu. Kevytkiviaines fill-R® lanseerattiin 2013 Yhdyskuntatekniikan messuilla ja kahden ensimmäisen vuoden aikana tuote on saanut rakennuttajilta erityistä kiitosta keveydestä, kestävyydestä sekä merkittävistä kustannussäästöistä erityisesti routivilla alueilla.

Syksyllä 2014 järjestetyssä Biotalous Kasvu Open sparrauskilpailussa yhtiö valittiin yhdeksi lupaavimmista alan kasvuyrityksistä, ja keväällä 2015 Korona Investin hallinnoiman Palvelurahaston tekemällä pääomasijoituksella turvattiin lähivuosien voimakkaan kasvustrategian rahoitus.

Yhtiön toimitusjohtaja Hannu Tukiaisen mukaan ”Yritys on jo valmiiksi metsäammattilaisten keskuudessa paremmin tunnettu Ecolan brändin kautta. Lisäksi kun kasvua haetaan myös laajemmin kiertotalouden alalta, niin tällä nimellä toimittaessa selkiytetään rajapintaa asiakkaiden suuntaan.”

Yhtiön liiketoiminta jatkuu ennallaan ja luonnollisesti samalla y-tunnuksella (0981104-5). Ecolan Oy tullaan päivittämään sopimuksiin ja viestintämateriaaleihin sitä mukaa kun niitä uusitaan.

Ecolan Oy on vastuullinen kotimainen kiertotalousyhtiö jolla on toimintaa Viitasaarella, Kuopiossa ja Liperissä. Yhtiö on osaltaan nostamassa kotimaista ravinne- ja materiaalitehokkuuden astetta kansainväliseen kärkeen.


Lisätietoja:

Ecolan Oy

toimitusjohtaja Hannu Tukiainen
puh 0400 578 988,
etunimi.sukunimi(a)ecolan.fi

www.ecolan.fi

www.fill-r.fi

Ajankohtaista

Ylös