Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Lasten päiväkoti Omppu Oy:n ja Lasten päiväkoti Sinikello Oy:n liiketoiminnat

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa Turun seudulla ja ostaa Lasten päiväkoti Omppu Oy:n ja Lasten päiväkoti Sinikello Oy:n osakeyhtiöt. Yrityskauppa vahvistettiin 30. marraskuuta 2015.

Lasten Päiväkoti Omppu Oy on toiminut Turussa vuodesta 2001 ja se tarjoaa varhaiskasvatusta n. 200 alle kouluikäiselle lapselle. Lasten päiväkoti Sinikello Oy on sen tytäryhtiö.

 

Yrityskaupan myötä Pilke päiväkodeiksi siirtyy neljä päiväkotia; Pikku-Omppu, Äppelbo ja Sinikello Turusta sekä Raadelman Omppula Kaarinasta.

-       Päiväkotimme on pystynyt kasvattamaan ja kehittämään päivähoitotoimintaa erittäin laadukkaaksi toiminnaksi. Yksikkömme haluaa myös jatkossa kehittyä ja olemme katsoneet, että hyvät taustavoimat ja osaava, isompi tiimi ovat tässä asiassa eduksi, toteaa Lasten päiväkoti Ompun toimitusjohtaja Katja Puska.

Pilke päiväkodeilla on entuudestaan yhteensä 39 päiväkotia Uudellamaalla, Turun seudulla ja Kouvolassa. Lisäksi se järjestää perusopetuksen iltapäiväkerhotoimintaa 20 koululla. Pilkkeen toiminnassa on mukana 2500 lasta. Pilke päiväkotien liikevaihdon ennuste vuodelle 2015 on n. 14 miljoonaa euroa.

-       Lasten päiväkoti Ompulla ja Sinikellolla on pitkä historia laadukkaan ja monipuolisen varhaiskasvatuksen järjestämisessä ja jaamme heidän kanssaan samanlaiset arvot, kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

-       Arvostamme paikallisuutta ja päiväkotialueen hyvää tuntemusta. Tämä yrityskauppa vahvistaa asemaamme Turun seudulla, hän jatkaa.

Yrityskaupan myötä Katja Puska siirtyy Pilke päiväkotien vahvuuteen Länsi-Suomen palvelujohtajaksi.

-       Arvostamme Katja Puskan vuosien mittaista työtä varhaiskasvatuksen parissa ja olemme iloisia saadessamme hyödyntää hänen ammattitaitoaan Pilkkeen yritystoiminnan laajentuessa, sanoo Martikainen. 


Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.pilkepaivakodit.fi
Katja Puska
Toimitusjohtaja
Lasten Päiväkoti Omppu Oy
p. 040 5070 545
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajankohtaista

Ylös