Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Korona Investin Palvelurahasto I Ky teki sijoituksen FA Forest Oy:öön. Yhtiö käyttää osakemerkinnässä saamansa rahat tukemaan lähivuosien kasvusuunnitelmaa.  Palvelurahasto omistaa 44 % yhtiön osakkeista. Loput 56 % säilyy nykyisillä osakkailla.

FA Forest kierrättää teollisuuden sivuvirtoja uusiokäyttöön pienentäen samalla luonnonvarojen käyttöä ja on edelläkävijä voimalaitostuhkan hyödyntämisessä. Yrityksellä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus tuhkan hyödyntämisessä ja jatkojalostamisessa metsälannoitukseen ja tienrakennukseen sopiviksi tuotteiksi. Yhtiö tarjoaa ratkaisuillaan erinomaisia mahdollisuuksia uusille ja nykyisille asiakkailleen tuhkan hyötykäytön lisäämiseksi.

Kiertotalous on nopeasti kasvava liiketoiminta-alue. FA Forest valittiin viime syksynä lupaavimpien kasvajien joukkoon Kasvu Open Biotalous Kasvupolulla. Korona Investin sijoituksen myötä varmistetaan rahoitus uusien tuotantolaitosten avaamiseen.

”Yhtiö on kehittynyt viime vuosina vahvasti. Kasvuun panostamalla voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme tehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan uusiokäyttää voimalaitoksista syntynyttä tuhkaa. Korona Investin mukaantulo parantaa merkittävästi mahdollisuuksiamme vauhdittaa yhtiön kasvua”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Hannu Tukiainen.

”FA Forest on erinomainen esimerkki suomalaiseen osaamiseen perustuvasta pienehköstä kasvuyrityksestä, jollaisten kasvurahoitukseen Korona Invest on erikoistunut”, sanoo Koronan toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

FA Forest Oy on kotimaisen kiertotalouden uranuurtaja, joka on ollut kehittämässä mm. tuhkankäsittelyn ja helikopterilannoituksen käytänteitä Suomessa. Lannoitevalmisteet ja -levityspalvelut markkinoidaan Ecolan-brändillä (www.ecolan.fi) ja kevytkiviainestuotanto fill-R brändillä (www.fill-r.fi).

Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto on pääomasijoitusrahasto, joka sijoittaa toimialariippumattomasti kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.


Lisätietoja:

FA Forest Oy
toimitusjohtaja Hannu Tukiainen
puh. 0400 578 988, etunimi.sukunimi(a)ecolan.fi

www.ecolan.fi

Korona Invest Oy
toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki
puh. 050 337 6969, etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi


Lataa pdf

Ajankohtaista

Ylös